Кейт Мидълтън и летните й тоалети с флорални мотиви

Херцогинята ги съчетава с еспадрили
Обновена: 2 юли 2020 22:40 | 2 юли 2020 22:40, Иванка Гъркова
16
Кейт Мидълтън и летните й тоалети с флорални мотиви
Снимка: БГНЕС

Лятото е вече в разгара си. С покачване на температурите търсим по-светли и леки дрехи, с които да ни е комфортно, когато излизаме навън. Например роклите, които са предпочитан избор за жените. Но кои модели са най-актуални?

Наскоро Кейт Мидълтън се върна към официалните си задължения след изолацията, като посети детски хоспис в град  Норич. За визитата си тя бе заложила на лятна рокля с флорални мотиви. С веобразно деколте и леки буфан ръкави, тя изглежда страхотно. При това е от тънка материя, която със сигурност остава приятно усещане на кожата.

Съпругата на принц Уилям, която е патрон на  East Anglia's Children's Hospices, е съчетала роклята на марката Faithfull the Brand, която е с дължина до глезените, с бежови еспадрилки.

Вижте изборът на Кейт Мидълтън за тоалетите й през лятото в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Авторът на фейлетона и редакцията изглежда са съзнавали, че такава дръзка клевета срещу трудещите се в София не може да бъде възприета от читателите и навярно затова са се опитали езоповски да маскират мислите си, като са представили, че главната героиня е видяла първомайската манифестация в състояние на безсъзнание след злополука. С това обаче, положението не се изменя.
11
0
 
5
 
! Отговори
анонимна преди 3 години
На пеньоари приличат. Не бих носила такова нещо. Но вероятно има причини да ги избира, както е писал номер 2 - "виждат в нейно лице улегнала, скромна, разумна съпруга, майка и домакиня.".А и самата тя много се състари само за няколко години. Въпреки че постоянно е усмихната на снимките (няма как, трябва) - реално май хич не й е лесно.
10
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нищо особено. Съжалявам, фенове и фенки.
9
2
 
9
 
! Отговори
Шопо преди 3 години
Никога не може да стигне модното съвършенство на баба Бети !!! Особено в шапките!!!
8
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая скумрия ли ми давате за пример? Облича се като бабичка.
7
3
 
6
 
! Отговори
Албания преди 3 години
Доган бг са влюбени в грозния дебел вампир защото дразни руснаците, които имат нормани естетически разбирания за разлика от други
6
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Лично мнениеДва принца и една принцес е родила, принцеса с класа не като Мегън.
5
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дреме ми за Кейти. Виж свекърва и беше страхотна жена. Но тя не наведе глава и бе отстранена.
4
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Авторът на фейлетона и редакцията изглежда са съзнавали, че такавадръзка клевета срещу трудещите се в София не би могла да бъде възпри-ета от читателите и навярно затова са се опитали езоповски да маскиратмислите си, като са представили, че главната героиня е видялa първомайскатаманифестация в състояние на безсъзнание след злополука. С това обаче,положението не се изменя.
3
3
 
11
 
! Отговори
До 3 преди 3 години
Аз лично харесвам само зелената й рокля макар и семпла, най-става. Другите са подходящи , ако живее в ранчо. Жълтата е ако е сервитьорка в Тексас. Тия дървета ми идват в повече.Синята става само да отиде до химическото чистене наблизо. Изглеждат малко като рокли втора употреба. Дано не е дала по 1 млн за тях. В България в нашите волове, има по-хубави дрехи. Кралицата не й дава пари за хо-скъпи дрехи. Открай време й се носи слава, че е сведлива макар нейните тоалети да са безупречни с шапките й.
2
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Третата рокля - синята - прилича на пеньоарче. Останалите три са приятни, но биха подхождали най-добре на някоя лелка на средна възраст, от малък град, която е тръгнала да напазарува.Изборът на тези десени и модели обаче е разумен, защото по тази начин бъдещата кралица печели симпатиите на голяма част от населението - виждат в нейно лице улегнала, скромна, разумна съпруга, майка и домакиня.
1
5
 
16
 
! Отговори
Лично мнение преди 3 години
Бая остаря. Иначе тоалетът на снимката е хубав, отива й зеленото. Знам, че баба Елизабет й се беше карала, че харчела много пари за дрехи. Тъй че да внимава.