Джиджи Хадид и Зейн Малик се сближили

Двамата очакват първото си дете
9 юли 2020 22:31, Ивета Иванова
7
Джиджи Хадид и Зейн Малик се сближили
Снимка: БГНЕС

Джиджи Хадид и Зейн Малик станали по-близки отвсякога, откакто моделката забременя.

Първото дете на звездите трябва да се роди скоро и бременността повлияла много добре на връзката им. Те станаха двойка през 2015 г., но много често се разделяха и събираха отново.
 
Бебето обаче ги сближило.
 
"Те са по-близки отвсякога. Джиджи живееше във фермата на майка си със Зейн. Тя се върна в Ню Йорк скоро, но планира да прекара по-голямата част от бременността си във фермата", коментира източник на списание "Us Weekly".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айде ако обичате не се дръжте като *** и спрете да обиждате хора, за които не знаете нищо! Какво общо има това какви са по произход? Зейн не е човек по клюки и драми, той дори не си рекламира музиката, спрете да коментирате като не знаете.
4
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бременост и деца никога не заздравяват , просто ще се опитат да измъкнат някой лев от клюки и догодина или ще се разделят или ще са спретнали поредната драма
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Моделка !? Винаги се сещам за една детска книжка от близкото минало и едно стихче по улицата се кандилка Една пияна крокодилка"
2
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Палестинка и пакистанец, горди свиинари и кравари - слава на западните пиндосиии кланищи се на килимче. Каква звездна двойка от сърпичука...
1
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На времето имах една много красива котка(сиамка),та хранех я само с каша от варена цаца и хляб.Котката обичаше най-много да спи на вратът ми,и като пръднеше през ноща винаги ме събуждаше от миризмата.Ама за това никой никога не е писал по медии и встници.Тея трябва да са още по специални от пръдливата ми котка слек като са се доближили един до друг.