Кайли Дженър връща дългата плитка на мода

Реалити звездата прибра косата си за басейна
10 юли 2020 20:04, Иванка Гъркова
5
Кайли Дженър връща дългата плитка на мода
Снимка: БГНЕС

Тя е млада, красива и има толкова много пари, че може да си позволи да сменя прическите и тоалетите си всеки ден. Освен това е свикнала да живее в лукс и стане ли дума за външния ѝ вид, е доста претенциозна. Тя е Кайли Дженър – риалити звездата, която често диктува стила на хиляди жени по света.

Преди близо седмица 22-годишната красавица смени цвета на косата си. Тогава тя се похвали, че е избрала бронди – една от тенденциите в колористиката за този сезон.

Сега, когато Кайли отново си сложи екстеншъни, тя реши да събира тен, като ги прибере грижливо, за да не се съсипят от хлора във водата на басейна. Или пък просто е решила да върне отново на мода една популярна прическа – дългата плитка.

Заедно със сестра си Кендъл и група приятели, Дженър избяга в планината, където се съблече по бански. Вижте я как отмаря с приятели в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо изтрихте коментара ми за нар.ко-по.рно мафията? Цял свят знае как си изкарва парите кланът Кардашиян-Дженър. С пране на пари на на американската нар.ко-порно мафия. Затова са и не.гра.та около тях. Червилца продавали... Ха ха ха.Тая година у нас, догодина в Щатите. Край на на.рко-пор.но мафията. В момента цялата българска такава "протестира" пред Президентството. Всичкото чал.гар е там и клати държавата, щото им диша в пре.стъпния врат.
2
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво на автора, наистина се изисква талант , за да спретнеш статия и да твърдиш нещо в заглавието , на база че жена с дълга коса не иска да я кисне в химията на басейна. Иначе Джендъра е симтатична , но не е мой тип. На мен дай ми нещо по в стил Никволетка, за нея що не джизгосвате някой пасквилец
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вижда ми се напълняла.