Антонио Бандерас продава апартамента си в Манхатън

Домът струва 7 млн. и 400 хиляди долара
14 юли 2020 19:58, Петя Славова
17
Антонио Бандерас продава апартамента си в Манхатън
Снимка: БГНЕС

Антонио Бандерас продава апартамента си в Манхатън в Ню Йорк за 7 милиона и 400 хиляди долара, съобщава БГНЕС, позовавайки се на чуждестранни медии.

Актьорът е купил имота през 2005 г. с бившата си съпруга Мелани Грифит за 4 милиона. Това е впечатляващ апартамент с четири спални и също толкова бани, а Антонио го е съединил от два апартамента, които е обединил в по-голям.

Жилището има френски прозорци и почти всяка стая е с красива гледка към градската панорама.

Антонио най-накрая е решил да продаде този дом, тъй като смята да се премести в района на Лос Анджелис, за да бъде по-близо до семейството си.

Слуховете говорят обаче, че актьорът е решил да се откаже от всичко, което има общо с бившата му партньорка. По тази причина той е продал и дългогодишния си дом в Лос Анджелис за 16 милиона и 100 хиляди долара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
2
 
! Отговори
майстор преди 3 години
"Антонио го е съединил от два апартамента, които е обединил в по-голям"Еххх мислех, че поне едно нещо е българско изобретение, а то и там се оказа, че като купят апартамент и почват да бутат стени и да преправят хахахаИначе сериозно по темата дето надолу се коментира, САЩ е за млади хора, докато си здрав да правиш пари, после като одъртееш отиваш да си харчиш на някое по-спокойно и хубаво място.
9
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Събира пари да си купи апартамент с асаньор в кооперацията на Цветанов, ама там е скъпо и не е за всики. Бандерас ще трябва още някой имот да продаде за да се класира.
8
2
 
2
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 3 години
Купувам го! Завийте ми го в книжка! Остап Бендер
7
1
 
6
 
! Отговори
Поли от Симитли преди 3 години
Пачко Кюлчев ще го вземе за внуците...
6
8
 
10
 
! Отговори
До 4: преди 3 години
Абе в САЩ както имаш много пари, така може да се окажеш на улицата.Преди един месец писаха за един пенсионер в Сиатъл престоял около месец в болницата и излекуван от КОВИД. Когато се връща в къщи му пращат сметката - 1 милион и 200 хиляди долара.Смятай ако тоя се разболее, жена му и някое от децата му - сметка за 3 милиона.То май само Бил Гейтс, Безос и милиардерите могат да се лекуват в САЩ сега, за останалите булдозерите и масовите гробища.
5
1
 
5
 
! Отговори
Шопски преди 3 години
За валията жив да го оплачеш.
4
6
 
8
 
! Отговори
Помнещ преди 3 години
Браво пич! Явно и На теб ти е писнало от тази измислена държава?! Лъскава опаковка пред света,а всъщност е едно гето на " преуспели" според " демокрацията" лъжци и крадци! И неудачници и клошари? Бах ти и строя " капитализъм"! Самоизяждат се един друг а?!
3
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко мъка има по този свят, бре
2
2
 
14
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
МНОГО СТАРА СНИМКААКО МУ ТУРИТЕ СНИМКА РЕАЛНА НА ДЯДОТО НЯМА ДА ГО ПОЗНАЕТЕ
1
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ха-ха-ха, всеки бяга от развилнелите се орди в Кравария.Миналата седмица съвсем случайно гледах по Ютюб някакъв руснак, който джитка на тир и прави клипове, та той се вайкаше, че нямало полети до Русия. Помислих, че е изперкал, но той срещна друг руснак в магазина и оня другия и той искаше да се връща в Сибир.