Мис Плеймейт се оплака, че е бита във фризьорски салон

Обвинената: Не на държанки, които се гаврят с хората
15 юли 2020 07:45, Александър Попов
46
Мис Плеймейт се оплака, че е бита във фризьорски салон
Снимка: Инстаграм
Мис Плеймейт 2018 Жанета Осипова се оплака в социалните мрежи, че е била бита в столичен козметичен и фризьорски салон. Тя публикува и медицинско, в което са описани нараняванията, които "са й донесли страдание".
 
"Живеем в абсурдни времена. Днес "коафьорката" и собственик на салон за красота "Магама" ме преби в собствения си салон, като преди това ме заключи и ми отказа възможност да напусна сградата. Причина за побоя и унижението бе моята спокойна и възпитана молба да бъда компенсирана за фалшив продукт, неотговарящ на описанието, също така- напълно нов! Чувайки тази моя молба въпросната дама избухна в ярост и ме заключи в салона, след което ми нанесе трайни физически и психически вреди", твърди Жанета.
 
Жанета призова Боршукова да предостави аудио и видео записите от камерите в салона, които са работили по време на инцидента, за да докаже твърденията си.
 
Истината на собственичката на салона - Вили Боршукова, обаче е друга и тя също публикува пост в своя профил във Facebook. 
 
"Днес тази жена УЖ интелектуална женица ЖанeОсип се опита да унижи и оскърби персонала на "Магама" с безпрецедентните си капризи и неадекватно поведение, след което извика полиция, защото не сме играли по капризите на известна плеймейтка! Докъде доживяхме развратни индивиди да заплашват с високопоставени любовници, перчейки голите си безсрамни Атрибути и гордеели се с това, че се е снимала гола, придобила славата си с пластични операции и безпрецедентно поведение! Казвам не на всички държанки и силиконки, които се опитват да се гаврят с хората, които за тях са роби. Не всички ще търпим това. Тази женица днес дори не се съобрази, че момичето е бременно и продължаваше да унижава и измъчва с обиди! Не си мислете, че като сте се подули от силикон сте нещо повече от другите нормални хора!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да не са и белезите от други продълговати предмети? До тук стигнахме народе, до тук.... едни ***, държанки и патки бе з грам мозък да бъдат бутани напред и нагоре от техните тъпкачи, жалко е вече, докога народа ще спи дълбок зимен сън?
12
2
 
24
 
! Отговори
разни варианти преди 3 години
Набил я е въпросният високопоставен любовник, когато е разбрал в каква ситуация е използвала името му с цел сплашване.Възможно е и друго - плашила е персонала с името на някоя видна мутра и е заявила, че този й е любовник. Това обаче е стигнало до ушите на въпросната мутра или на неговата мутреса и те са поръчали плеймейтката да бъде напердашена за респект.И сега плеймейтката си е извадила медицинско, наковладила е персонала на фризьорския салон и иска да изкрънка някой лев обезщетение.
11
3
 
40
 
! Отговори
БГ преди 3 години
Ако бях на мястото на фризьорката , вместо да я бия , щях да я подстрижа нула номер !
10
0
 
35
 
! Отговори
Bergen преди 3 години
Салоните за красота са развъдник на зарази. Едни завистливи и отмъстителни същества разнасят половопредаваните зарази от едната *** на следващата.
9
1
 
76
 
! Отговори
SAFC преди 3 години
Жена с фалшиви гърди, фалшиви устни, фалшив нос и какво ли не още друго фалшиво се оплаква от фалшива козметика...
8
2
 
25
 
! Отговори
Умник преди 3 години
Това всеки да се оплаква че е бит стана заразно. Защо я бие собственика а не и тегли една пушка. Сега щеше да е щастлива. Същото да направят и полицаите с тия по агресивните. Ебааан нещастен няма
7
2
 
24
 
! Отговори
A преди 3 години
Били са я на протеста. Не смее да каже от страх
6
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво на Боршукова, тази сама се наранила и сега ще иска пари. Собственичката трябва да я съди за уронване на името на фирмата, персонала и т.н.
5
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изобщо, интелектуалки....
4
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И къде е видеото, да изплакнем малко очите с женски кеч
3
0
 
42
 
! Отговори
Запис преди 3 години
Айде - публикувай записа, а ние да решим кой е лъжец
2
15
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом и фризьорките почнаха да ни бият, както полицаите, да знаете дълбаем дъното. И не, че бих защитил някоя от 2те джофри, ама дори и да не е бил доволен клиента, боя от страна на собственика е недопустим.Очаквам и сервотьорите скоро да почнат да бият клиентите, че не оставят бакшиш или сме недоволнин от обслужването.
1
8
 
37
 
! Отговори
Мис потни прашки преди 3 години
А мене питати ли *** какво мий. Няма спокойствие, няма я хасиендата в Испания, стрес, тормоз и напрежение денонощно. А само допреди няколко седмици, колко добре я карах. Като сритаме нощното шкафчинци с любимия по време на бурна нощ, все едно някой е взривил банкомат в стаята. Ех спомени.