Секси мамче: Какъв режим спазва Джена Дюан?

Наскоро тя роди второто си дете
15 юли 2020 17:30, Дарена Найденова
0
Секси мамче: Какъв режим спазва Джена Дюан?
БГНЕС

Джена Дюан е напълно готова за лятото. Миналата седмица актрисата сподели снимка, на която показва, че е избрала бански за тази година. С публикацията си тя разкри и невероятната си фигура, която е постигнала само 4 месеца след раждането на второто си дете – син на име Кълъм.

Звездата благодари на приятелката си Сара Фостър, която явно е препоръчала черния цял бански с дълбоко деколте, което описва прекрасното тяло на Дюан. Актрисата също е майка и на 7-годишната Евърли, която е от предишния ѝ брак с Чанинг Тейтъм. Фостър веднага публикува снимката и написа това, което всеки си мисли – „Как човек изглежда по този начин? Невероятна си, Джена Дюан“. 
 
Тайната на Дюан се крие в строг хранителен режим и постоянни тренировки, към които тя бързо се връща след раждането. Явно изолацията и пандемията не са ѝ попречили да поддържа форма. През 2018 година звездата се появи на корицата на Women's Health без дрехи и още тогава феновете ѝ започнаха да се чудят как и те могат да постигнат такова тяло. 
 
Както при много други звезди, формата на Дюан изисква постоянство и правилно хранене. Тя тренира всяка част от тялото си, докато спазва чиста веган диета, която зарежда организма ѝ с нужните хранителни вещества. 

Диетата на Джена Дюан
 
 
Въпреки че чистото хранене идва със своите нискокалорични предимства, Дюан счита своята диета, състояща се от 1400 калории, за нещо повече от ограничение. „Мисля, че здравословното хранене е начин на живот, защото така се чувствам по-добре“, казва тя пред списание People. 
 
Добавя, че не е фен на диетите и затова внимава какво яде през цялото време. Опитва се да поддържа баланс и понякога нарушава строгия си режим, но не се обвинява за това. „Просто на следващия ден се връщам към нормалното и тренирам малко повече“. Това, на което не може да устои, са пържените картофки.
 
Как тренира Джена Дюан четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари