Виктория Бекъм: Защо да се ограничаваме с един годежен пръстен?

Звездата иска повече бижута, дори да не се обвързва повече
15 юли 2020 12:10, Петя Славова
11
Виктория Бекъм: Защо да се ограничаваме с един годежен пръстен?
Снимка: БГНЕС

Чудесна новина за женската половина на човечеството – съвсем не е задължително да се ограничавате с един годежен пръстен за цял живот, дори да не възнамерявате да се обвързвате няколко пъти.

И не вярвайте на мъжете, които твърдят обратното. Виктория Бекъм дава "зелена светлина" в това отношение, предаде БГНЕС.

През мразовитата зима на 1998 г. /на 25 януари/, за да бъдем съвсем точни/ Виктория Адамс и Дейвид Бекъм обявяват на пресконференция своя годеж. До този момент двойката се среща не повече от година. Тогава всички забелязват на пръста на солистката на Spice Girls пръстен на фирмата Boodles – трикаратов чист диамант в тънка рамка от жълто злато.

След почти 22 години съвместен живот с Дейвид Виктория е сменила годежния си пръстен точно четиринадесет пъти. В началото госпожа Бекъм носи съвсем скромна за стандартите на световна звезда халка, обсипана с дребни диаманти, като уважение към традицията.

Впоследствие скромността отстъпва място на ослепително сияние – през годините папараци успяват да я уловят с диаманти от 15 и 17 карата. Днес си спомняме за всички произведения на ювелирното изкуство, които за тези години се оказват в колекцията на Виктория Бекъм. Истински скъпоценни камъни, сериозни карати и нищо повече от истинска любов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
4
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Taзи повъpня от "информация" за какво би послужила на един нормален човек? Наистина, защо е това безумие? Защо се пишат такива джънк-публикации? Кой печели от това?
5
2
 
7
 
! Отговори
КМ преди 3 години
ПИКЛА ! Ставаш за реклама на памперси ,
4
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Английска скумрия исвестна с това, че е известна и че носи скъпи чанти и е анорксичка с абсурдни и смешни импланти на предницата?!
3
3
 
3
 
! Отговори
Авторке, друго иска преди 3 години
да внуши тази печена леля - вместо един годеник, можеш да имаш повече и от всеки да получиш пръстен. Когато се разваля годеж, момичето може да не върне пръстена, а да го запази като спомен или като компенсация, защото се счита, че с времето цената на момата пада и тя трябва да бъде компенсирана с нещо за времето, през което е била сгодена, но после не се е омъжила за конкретния годеник. Поне такива са били традициите в миналото. леля Виктория е практична.А тези 14 пръстена са подаръци от съпруг
2
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лицето и има излъчване на вампир. На нещо зло.
1
0
 
14
 
! Отговори
пери преди 3 години
Оффф...Голяма новина.