Катрин Тасева с емоционално послание след смъртта на Ники Щерев

"Сродните души не се срещат на земята!", написа тя в социалнитре мрежи
Обновена: 16 юли 2020 11:19 | 16 юли 2020 11:06, Иванка Гъркова
25
Катрин Тасева с емоционално послание след смъртта на Ники Щерев
БГНЕС

Катрин Тасева с емоционално послание за сбогом към Николай Щерев. Съкрушена от нелепата смърт на бореца, който бе неин приятел, гимнастичката изля мъката си в социалните мрежи.  

"Няма думи, които да опишат, колко много боли... Знаете ли какво е да се отпуснеш в прегръдките на тази планина от сила? Знаете ли какво е прегръдка да ти е дом! Обятията му да са ти къща. Да те пази от вятър и студ, от всичко лошо да те пази... с ръцете си. Колко хубаво е да се отпуснеш и да си позволиш за малко да не си силна. Само за малко! Толкова голям и силен... Раздаваше душата и добротата си навсякъде...", написа тя във Facebook. 
 
Тасева, която излизаше със щангиста и дори бе сгодена за него, посочва, че той я научил да граби от живота с пълни шепи. 
 
По думите на гимнастичката, Щерев е бил нейната опора в много трудни моменти и я обичал безрезервно. 
 
"Обичаше ме дори когато не бях много-много за обичане... Обичаше ме повече от всичко...
Правеше ме по-смела! По-дръзка! По-жива...
Знаех,че и да падна, има кой да ме хване. Изпълваше цялото ми сърце с кураж преди състезание:
”Ти можеш!"
"С теб съм!"
“Ще успееш!”
“Батко Ники вярва в теб!”. 
 

В памет на мъжа, с който Тасева е споделяла много хубави мигове, тя сложи черна снимка на профилите си в социалните мрежи. 
 
Под снимката, на която двамата спортисти са се прегърнали, тя пише още: 
 
"Има едни такива мъже дето са силни на дела. Не казват какво ще направят. Правят го! Ти беше такъв! Беше най-големия мъжкар, който съм срещала! Такива мъже са изчезващ вид! Мъжкар в поведението си, мъжкар в мисленето си, по всяко едно отношение...към всекиго...към мен...
Ти не беше само мой приятел, не бе само сродна душа.
С теб разбрах, че дом не е място. Дом е чувство!
Благодаря на Бога, че пътищата ни все пак се засякоха тук на земята...
но знай...
Сродните души не се срещат на земята!
До скоро, Ники! 
Твоя Кари!"

Припомняме, че 33-годишният Николай Щерев почина на 15 юли, заради COVID-19. Той бе приет в тежко състояние във ВМА преди дни. По думите на неговия баща, спортистът се почувствал зле още в края на юни, но пренебрегнал първите симптоми. 
 
"До последно е тренирал на високи обороти, не бива да се получават такива неща. Той изтърва положението, защото е продължил да тренира интензивно и е подценил ситуацията", коментира Симеон Щерев. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това, че са били разделени, не означава, че не са се обичали. Какво нападате момичето? Те са си знаели какво е. Що се ровите в личния им живот. Тя винаги ще го обича и ще го носи в сърцето си и мислите си.
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво тормозите жената.Да не би да са престарели.Можело е да се съберат .Много сте злoбни, ей. И пак се съмнявате в болестта КОВИД.,, Д ,,- то не е от ***, а от английски и означава ,,болест,,Болест, а не симптом.Болестта има причинител и клинична картина.
19
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
18 съседа има корона, познавам и сестри и санитарка дето се зарази ха, повечето го минаха без симптоми почти, иначе и аз не вярвам за младия мъж.
18
12
 
18
 
! Отговори
БГ преди 3 години
Мила ми , Катрин , за човек се прави нещо хубаво , докато е жив ! Вече няма смисъл от словоизлиянията ти ! Да го беше оценила , когато беше до теб !
17
3
 
9
 
! Отговори
Иван преди 3 години
Щангист,борец...абе все тая,важното е да се пише и получават хонорари...
16
15
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не вярвам на новините свързани коронавируса. Не съобщават за съпътстващи болести. Не познавам никой болен от този измислен вирус.
15
3
 
25
 
! Отговори
Krom преди 3 години
Светла Му Памет на момчето! Изглежда добър човек! Хора, ако не можете да кажете за този който си е тръгнал поне две добри приказки, не е ли редно поне да помълчите?
14
23
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Един борец по-малко не е кой знае какво.
13
5
 
8
 
! Отговори
Симо преди 3 години
До Допинг, Ти лично познаваш ли го човека, че се изказваш така компетентно? Или приказка да става.
12
20
 
24
 
! Отговори
Допинг преди 3 години
За вредата от стероидите, анаболите и другите стимулантиМлад човек, планина от мускули, а умира от старческа болест. Срамота!
11
20
 
15
 
! Отговори
asd преди 3 години
Чувствала се е сигурна в силните му ръце, но това е било измамно чувство. За да имаш по-голям шанс за оцеляване по-скоро ти трябва интелект. А не да вярваш на псевдо науки, фалшиви новини, плоски конспиративни теории и антиваксърски секти. Интелигентният човек би следвало да се доверява на експертите за тези неща, за да има по-голям шанс да оцелее. Другото е Руска рулетка.
10
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е било добра идея да тренира болен. Упражненията са важни за здравето, но прекаленото натоварване, характерно за споротистите, има обратен ефект.
9
7
 
38
 
! Отговори
Жалко преди 3 години
Млад човек...Жалко. Много жалко. ХОРА ПАЗЕТЕ СЕ . ПАЗЕТЕ ДРУГИТЕ . НОСЕТЕ МАСКИ те пазят от разпространяване. НЕ ВЪРШЕТЕ ГЛУПОСТИ ! НЯМА НИЩО ПО ЦЕННО ОТ ЖИВОТА !
8
11
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голяма праз, някво леко грипче, коронавируса е измислица и т.н. до нищо хубаво не водят.Ама защо трябва по трудния начин да им се набие в чутурите на хората?
7
11
 
31
 
! Отговори
Саксофонов преди 3 години
Тя го изостави, защото е търсила по-добра партия, някой заможен баровец. Жалко за момчето, доста кофти късмет е имал.
6
2
 
31
 
! Отговори
Бе преди 3 години
толкова ли е трудно да се научите кога се пише със и кога с?
5
2
 
11
 
! Отговори
Саксофонов преди 3 години
Горката!
4
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Егати Първо не е щангист, а борец, второ спрчх да чета булвоча по адрес на една красива шампионка.Верно изписани май са само имената им.
3
2
 
52
 
! Отговори
Абе, хора... преди 3 години
...Николай Щерев бе борец, не щангист....Уважавайте повече паметта на починалите ни хора!Бог да прости този човек! Съболезнования на близките му!
2
0
 
41
 
! Отговори
жсдфдсф преди 3 години
днес.бг, момчето беше борец, А НЕ щангист!