Мелания Тръмп – от обикновено словенско момиче до първата дама на САЩ

Вижте как тя сбъдва мечтата си и влиза в Белия дом
21 юли 2020 18:30, Иванка Гъркова
25
Мелания Тръмп – от обикновено словенско момиче до първата дама на САЩ
БГНЕС

Тя не таи топли чувства към доведената си дъщеря и дори казва, че баща ѝ я глези като „принцеса“. Младата жена пък я нарича с думата „портрет“, защото винаги мълчи и физиономията ѝ често сякаш е застинала. Тя работи дълги години като модел, но в момента нито един от нас не може да се сети за кампания или реклама с нейно участие. Просто защото сегашната ѝ роля – на първа дама, я изтласква напред в средите и тя става много по-разпознаваема като първата дама на САЩ. Тя е Мелания Тръмп – един комерсиален модел, който днес е пример за стил и изтънченост. 

В своята книга „Изкуството на нейната сделка: Неразказаната история на Мелания Тръмп“, Мери Джордан – репортер на Washington Post, показва с подробности пътя на едно момиче от бивша Югославия до модния подиум и вратите на Белия дом. Преди да влезе там и да се нагърби с отговорността да бъде съпруга на президента, тя е поискала да подпише специално споразумение, с което да си гарантира повече облаги и да защити интересите на сина си Барън. 
 
Въпреки скандалните връзки и двата брака зад гърба на Доналд Тръмп, Мелания търпеливо изчаква всичко да отшуми и чак тогава се премества във Вашингтон при него. И макар че недолюбва Иванка Тръмп, със съпруга си е в чудесни отношения. А според автора на книгата за нейния живот – тя е идеалната половинка за него и въпреки слуховете, че иска само парите му, тя го обича и ще му бъде вярна цял живот. 

Коя е Мелания Тръмп? 
 
Родена на 26 април 1970 г. в Ново место, което тогава е част от бивша Югославия. Истинското ѝ име е Мелания Кнавс. Тя израства в обикновено работническо семейство заедно със своята по-малка сестра. Баща им – Виктор Кнавс, продава автомобили, а майка им – Амалия Улчник, е шивачка на детски дрехи. Като по-големи двете откриват, че имат полубрат, който е от предишна връзка на бащата. 
 
Мелания израства в град Севница, Словения. Учи в училище за дизайн и фотография в Любляна, след това я приемат да следва архитектура и дизайн в Университета в словенската столица. Тя прекарва само година там, след което започва работа като модел. 
 
Владее цели пет езика – словенски, английски, италиански, френски, немски и сърбохърватски. 
 
Първи стъпки като модел
 
 
Още като тийнейджърка забелязват нейната красота и ѝ предлагат да се снима в реклама. Стане Йерко, който е известно име в рекламната фотография в бивша Югославия разказва, че именно той я открил и накарал да влезе в тези среди. Направила първата си фотосесия през 1987 г., след което наблегнала на ученето и нямала намерение да се развива като модел. 
 
„Тя имаше дълги крака и красива дълга коса“, казва 79-годишният мъж пред „Дойче веле“. Когато я видял за първи път, тя участвала в конкурс за красота в Любляна и била доста свита за възрастта си. Той я склонил да се снима отново и с неговите кадри тя успяла да пробие зад граница, при това не къде да е, а в Милано и Париж. 
 
Когато отива в Милано, тя е на 20 години. Тогава работи с Рикардо Гей, който споделя, че тя не била забележителен модел, но работила усилено за прехраната си. 
 
С течение на времето Мелания получава все повече предложения за снимки и работи с едни от най-добрите фотографи в модната индустрия. През 1996 г. се премества да живее в Ню Йорк и 10 години по-късно успява да получи американско гражданство, малко след като ражда сина си. 
 
 
Как Мелания среща Доналд Тръмп и какъв е пътят й до Белия дом четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре че е балкаский ген, че да изпрай америчката кривост...
18
2
 
5
 
! Отговори
KAG2020 преди 3 години
Имам въпрос: колко либерасти прерязаха вени изтичайки им очите по Богинята Мелания, сравнявайки я с болка в *** сърца с мимун Обонго и с Килъри и дъщеря й кобила?
17
0
 
13
 
! Отговори
Троя преди 3 години
До списвателката Гъркова"Тя владее цели ПЕТ езика-словенски(1),английски(2),френски (3),италиански (4),немски (5),сърбохърватски (6)!?!?Да плачеш ли, да се смееш ли?" Мъка, колко мъка има на тоя свят, Моканине!"
16
5
 
17
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Тръмп дали държи в нощното си шкафче...пачки долари и кюлчета със злато.Най...вероятно само...презервативи;с Мелания до него,за какво...друго да мисли.
15
8
 
4
 
! Отговори
БАЦО С КАСКА преди 3 години
ТИТОВА МЕЛАНЯ СЛОВЕНАЧКА СТАА МЕЛАНИТА ВЕРНА НА ГРИНГО ТРУМПЕ !КОЛКУ Е ВЕРНА МОЕ ВИ ЗАРАДВАМЕ С 5 ШЕС СЛУЧКИ !
14
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредната платена статия срещу Тръмп и семейството му. Шорош така е наредил.
13
7
 
6
 
! Отговори
Русия преди 3 години
Оранджавия памперс от фалирал меринджей ду шеф на ФАЩ,а пузнайти ко слиедва
12
11
 
10
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Мелани...бледнее до Тръмп с безизразната си и леко...учудена физиономия.Като че ли още не може да повярва,че плейбоят...милионер,се е харизал за нея.Сега,като...първа дама,не е по...различно.Интелектуалното й...натрупване назад във...времето,не е достатъчен за този пост.Личи че рано е преустановила да чете Пабло Куельо и е...разчитала само на...визията.
11
1
 
23
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Уважаема авторке на статията, дъщерята на Тръмп не е доведена, а заварена по отношение на Мелания.
10
6
 
26
 
! Отговори
Много сте зле преди 3 години
Като една жена е дарена с красота да вземе да стане посредствена лекарка за да ви задоволи претециите? Или един футболист да стане счетоводител като има талант да е отличен спортист? Един отличен инженер да вземе да стане посредствен поет и да тъне в бедност? Айде гледайте си във вашата купичка защото тази злоба и завист само ще ви изяде, нито ще станете по-умни, нито по-богати.
9
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми и да не беше президентин - милиардер е.
8
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кво искате от жената, бе?Отде дъ знай, че дедо Тромпет шъ стани Призидентин!Пък от другъ страна и в Белио Дом най-сетне да влезе красива жена!
7
8
 
11
 
! Отговори
Мдааа преди 3 години
За пари повечето жени всичко правят, много са малко свестните вече, затова и ина толкова самотни хора и разводите са в пъти повече от браковете!
6
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЗнаещаАнглийски е достатъчен. Оста налите не я ясно за аккво са като не живее там.
5
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прави кариера в порнбизнеса на Трънп и там я забелязват в плейбой.
4
14
 
13
 
! Отговори
ined преди 3 години
Израства от обикновенна словенска компаньонка до компаньонката на Тръмп
3
14
 
7
 
! Отговори
Знаеща преди 3 години
Владее цели пет езика словенски, английски, италиански, френски, немски и сърбохърватски. - Иска ѝ се да владее толкова езици. Та тя английския го говори горе-долу, след толкова време. Красива, но фалшива.
2
14
 
7
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
А Деса шимейлъ как я назначи на две длъжности и апартамент Рундю Грипена???
1
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И двете му жени са хубави и са интелигентни.