Актьори, които не харесват свои иконични роли

Вижте кои са
24 юли 2020 00:30, Ивета Иванова
4
Актьори, които не харесват свои иконични роли
Снимка: БГНЕС

Някои актьори не харесват ролите, с които са придобили по-голяма популярност или с които често са свързани, макар именно тези роли да са любими на феновете. Те не харесват персонажа или славата, която е дошла с него. Вижте някои примери, избрани от американския "Cosmopolitan".


Робърт Патинсън като Едуард в "Здрач"
 
Робърт Патинсън мрази филмите от вампирската поредица, както и вампирът, който изигра - Едуард Кълън. "Той е най-нелепият човек. Колкото повече четях сценария, толкова повече намразвах това момче... Плюс това, той е 108-годишен девственик, така че очевидно има някакви проблеми", коментирал е той.
 

Кейт Уинслет като Роуз в "Титаник"
 
Кейт не мрази филма, но като поглежда назад, смята, че не е изиграла добре Роуз. Американският ѝ акцент също е минус за нея.

Адам Броуди като Сет Коен в "O.C.: Кварталът на богатите"
 
Любим сериал на много тийнейджъри. Адам не мрази Сет Коен, но мрази да говори за него. "Просто става скучно, това е всичко. Не, че не съм горд с това, но просто съм изчерпал всички разговори за това в главата си", твърди той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
7
 
! Отговори
Бля бля бля преди 3 години
Ами като са чак толкова мразещи ролите си в тези филми да връщат парите които са им дали за да изиграят тези роли и да поискат филмите да бъдат преснимани с нови актьори на тяхно място а "несполучливите" оригинали да бъдат спрени от разпространение.Лесно е . Всъщност , за къв *** са се съгласили да участват? Не са ли прочели предварително сценария ? Не са ли дали съгласието си ? Що сега трябва да разиграват тия капризи и мрънканици ?
2
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Под "иконични" Иветка сигурно има предвид "знакови".
1
3
 
19
 
! Отговори
Жоро преди 3 години
Га ядоха кюфтета им харесваше :)