Елтън Джон на съд – бившата му съпруга иска $3 млн.

Преди месец тя поискала съдебна заповед срещу музиканта
24 юли 2020 09:40, Нели Христова
21
Елтън Джон на съд – бившата му съпруга иска $3 млн.
Снимка: БГНЕС

Бившата съпруга на Елтън Джон го съди за 3 милиона британски лири обезщетение, задето е писал за брака си с нея в автобиографията си, съобщиха електронното издание на "Дейли мейл" и "Контактмюзик", цитирани от БТА.

Елтън Джон (73 г.) сключва брак с германката Ренате Блауел, която е звукоинженер, през 1984 г. в Сидни, Австралия. Развеждат се и през 1988 г. популярният изпълнител и композитор разкрива, че е гей. Ренате Блауел (67 г.) е завела дело срещу него в Лондон и твърди, че като е писал за брака им в автобиографията си, Елтън Джон е нарушил споразумение, което сключили след развода.

"Елтън е шокиран и натъжен от иска на Ренате, особено като се вземе предвид, че публично той винаги я е хвалел. Той винаги е имал много приятни отношения с Ренате, уважава я много и не би разкрил никога нищо съкровено за брака им".

След развода двамата почти не са се виждали. През 1993 г. поп легендата заживява с Дейвид Фърниш. Сключват брак през 2005 г., а през 2010 г. се сдобиват с първото си дете Закари, а две години по-късно стават родители и на Илайджа. Елтън Джон е искал да представи на бившата си съпруга децата си, да я направи част от живота им, но Ренате Блауел е отказала.

В съдебните документи е отбелязано, че Елтън Джон се е съгласил да премахне някои пасажи от автобиографията си, преди тя да излезе на пазара през октомври.

Миналия месец стана ясно, че Ренате Блауел е поискала съдебна заповед срещу Елтън Джон - мярка, която се търси обикновено по лични въпроси или за спиране на информация.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
6
 
! Отговори
АКО СИ ОБРАТЕН преди 3 години
НЕ СЕ ЖЕНИ НИКОГА. !!!!!!!ТОВА Е ДОЛНО И ДВУЛИЧНО. ОБИЖДАШ ЧОВЕКА ДО СЕБЕ СИ, А И САМИЯ СЕБЕ СИ.
14
0
 
3
 
! Отговори
13 13 преди 3 години
ДОКАТО НАПИША ОТГОВОР МНЕНИЕТО НА 12 Е ЕЗТРИТО. ПРЕДПОЛАГАМ ЗАЩОТО БЕШЕ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО УНИЗЯВАЩО ЖЕНАТА.
13
1
 
3
 
! Отговори
До 12 преди 3 години
ТОВА МОЖЕ ДА Е ЛИЧНО МНЕНИЕ И ТО - ЕДИНСТВЕНО НА ГЕЙ. ВЕРОЯТНО НЕ СИ СРЕЩАЛ ЧОВЕК - ЖЕНА. МОГА САМО ДА ТЕ СЪЖАЛЯВАМ, ЗАЩОТО МНОГО СИ ПРОПУСНАЛ.
12
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ха ха. Този случай ми напомни за Сена и фиктивният му брак с бразилката Лилиан Васконселос. През 1981 г. той се състезава във Формула Форд, а Лилиан е за параван. Тя го хваща с механик в леглото им. Отива в местен таблойд и казва какво е видяла. През 1982 се развеждат. А днес Лилиан целува снимките на бившият си мъж пред хората и камерите което е доста двулично. А за Елтън Джон и неговият фиктивен брак е ясно, но сега се е сетила да го дой като крава.
11
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отврат! Значи бил нормален, оженил се, ама после се сетил, че жените нещо не го кефят и разкрил на жена си, че е гей. Не разбира ли, че е съсипал живота на една жена? Как няма да му е бясна?
10
4
 
7
 
! Отговори
Ханс преди 3 години
Обратните не пречат на селяните, а на Господа!!!
9
0
 
8
 
! Отговори
е па преди 3 години
Бате Арни им е родил двете деца
8
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На балканските селяни още обратните му пречат :)
7
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И Илайджа от кой е бил роден? От Елтън или от Фърниш?
6
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хаха няма толко *** п........т,оженил се ,после се сетил че трябва да се омъжва и пишИ моля ти се ....и ся мацката ще го ошушка ,щото е по мъж от тоя .
5
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нека му вземе на тоя гаи.
4
5
 
12
 
! Отговори
до 2 преди 3 години
И да е "омъжен", музиката му е на много високо ниво, за разлика от много други "омъжени" като него.
3
2
 
16
 
! Отговори
Кратката новина преди 3 години
В две изричения .... Ренате има нужда от пари. Елтон Джон ще и ги осигури, назависимо дали иска или не .
2
4
 
16
 
! Отговори
. преди 3 години
Този не беше ли "омъжен"?
1
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-лесно е да се опитваш да крадеш пари. И на Пол Макартни една му отмъкна близо 27 милиона е така за нищо. Пълно е с непочтени жени, които искат да източват известни личности заработили парите си с талант.