Неостаряващи звезди: Джей Ло и пътят й към голямата сцена

Наскоро секси дивата навърши 51 години
26 юли 2020 22:33, Иванка Гъркова
27
Неостаряващи звезди: Джей Ло и пътят й към голямата сцена
БГНЕС

Тя е известна актриса и певица, но освен това впечатлява с танцовите си умения на сцената. Печелейки сърцата на публиката със своите песни и ролите в киното, тя се усъвършенства с годините и започва да продуцира филми. След часове, прекарани във фитнеса за постигане на идеалната фигура, създава своя марка дрехи. Облечена спортно или в дълга официална рокля, тя винаги прави впечатление на модните експерти и папараците, а аутфитите ѝ се разпродават светкавично след появата ѝ. Тя е Джей Ло – латино дивата, която на 24 юли стана на 51 години. 

Чувайки нейното име, малко ще са онези, които няма да се сетят коя е. Всеки от нас знае поне една нейна песен или филм, в който е участвала. Всеки знае, че тя притежава специфична структура и задни части, за които едни завиждат, а други пишат вицове. Много често получава критики за своите снимки или луксозните дрехи и аксесоари, които носи, но винаги е над нещата, защото всичко е постигнала с упорит труд и сега не се притеснява как ще харчи парите си. 
 
 
Необикновеното момиче от Бронкс 
 
Дженифър Лопес е родена на 24 юли 1969 г. в САЩ, но никога не е била обикновена американка, защото има латино корени. Емигрирали от Пуерто Рико, родителите ѝ се опитват да дадат на нея и двете ѝ сестри по-добър живот от техния. Майката – Гуадалупе Родригес, е детска учителка, работеща в Уестчестър, Ню Йорк, а бащата – Дейвид Лопес, работел каквото намери, за да издържа семейството. 
 
Докато бащата бил постоянно зает, майката на Джей Ло държала на това тя и сестрите ѝ да се учат добре и да не ги застигне участта на много тийнейджъри, прекарвайки по-голяма част от свободното си време по улиците на Бронкс – един от най-бедните квартали на Ню Йорк. Ето защо изпратила звездата в католическо училище. 
 
Още на 5 години Дженифър показва, че има усет към музиката и такта, като започва да танцува фламенко и бални танци. Майка ѝ дори и не предполага, че след няколко години тя ще започне да участва в различни състезания и да ги печели. 
 
Като тийнейджърка, Лопес се записва на вокално пеене. Участва в различни мероприятия в училище и определено има потенциал за сцената, но родителите ѝ искат тя да отиде в университет и да получи друга, престижна професия. На 17 я тласкат към работа в адвокатска кантора. Като човек за всичко, тя е доста отегчена от работата, но там вижда плакат за прослушване в Манхатън, с което започва да мечтае все повече за това да стане звезда. 
 
Тъй като майката и бащата на Дженифър смятат, че едно момиче от латиноамерикански произход трудно ще пробие където и да било в шоубизнеса, я записват в университет, но там тя не остава за дълго време. За да следва своята мечта, Лопес се изнася и дори за кратко време спи в танцовото студио, което посещава, докато си намери квартира, която е по възможностите ѝ. И не след дълго наистина я забелязват – танцува в няколко мюзикъла, като се сдобива с прозвището „la guitarra“ заради пищните си извивки. 
 
 
След танците – киното я влече с пълна сила
 
Още в училище Джей Ло се интересува от киното и се явява на прослушване за нискобюджетния филм „My little girl“ (1986 г.) От 1990 г.  до 1993 г. тя има малки телевизионни участия – като актриса и певица, като постепенно ѝ дават и по-сериозни роли. 
 
„My Family“ и „Money Train“ (1995) са от първите по-сериозни филми, в които тя играе. Но най-големият ѝ успех в киното идва две години по-късно, когато тя е избрана за главната роля в „Selena“. След него тя получава номинация за „Златен глобус“. По това време идват ангажиментите ѝ за филмите „Anaconda“ и „Blood and Wine“. След като си партнира с Джордж Клуни в „Out of Sight“, тя започва да затвърждава още повече позицията си в Холивуд.
 
 
Още за пътя на Джей Ло към музикалната сцена и любовните й разочарования четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
1
 
! Отговори
мхм преди 3 години
Тая си сваля грима с телена четка. Гледаш я на представленията цялата потна лицето не мърда. И как да мърда то е 16 слоя силиконов латекс. Мие се, пере се, мухъл не хваща. Ама ако го махне от долу е Лили Иванова и всички го знаем!
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много добре изглежда, благодарение на пластичната хирургия, но въпреки това е с едно доста отблъскващо присъствие. А и да не се залъгваме на живо и отблизо със сигурност ще си прилича на 50 годишна, просто снимките по медиите са прекалено обработени, то не остана една известна звезда над 50, която да не изглежда, като на 30, но само с фотошоп. Колкото и добре да изглежда човек, винаги е за възрастта му. Интернет създаде една много измислена илюзия за да върви пластичната хирургия.
18
2
 
2
 
! Отговори
Лиза мишпека преди 3 години
е по хубава от тази.
17
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много слаба актриса, без талант и данни за пеене.
16
0
 
3
 
! Отговори
Хихо преди 3 години
Обичате баби, а?
15
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредното доказателство, че ако похарчиш милиони, то модерната медицина може да направи една жена на 50 да изглежда като на 45.Иначе спря да е актуална на световно ниво преди 2005-та, когато е била на 35. Вие си правете изводите колко е "неостаряваща". Колкото и да ви е тъжно - жена над 30 е ЧАЛ откъм външен вид. Единствено могат да замазват и маскират, но никога не е същото.Как го беше казал народа - жена на 50, която изглежда като на 30 е като "Жигули с цвят и звук на Ферари".
14
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 19 МинаващТова не е за минаващи а за тъпкачи. Ще бъда в нея 37 минути
13
4
 
8
 
! Отговори
Минаващ преди 3 години
Има противен заднiк. А четох някъде, че го била застраховала за милиони. Така и не разбрах това възхищение по пърдялника й. И не пропуска да го навира при всеки удобен случай. За баджаците й да не говорим. Иначе в лицето е сладка.
12
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кат съ замисля колко секс е правила за тея 51 години ане съм гледал порно с нея ?
11
3
 
9
 
! Отговори
МариусКурлински преди 3 години
Новия ни здравен министър Костафин Ангелов има повече ботокс от нея.По ми харесва той.А и много имоти е придобил.
10
1
 
10
 
! Отговори
Стар геронтофил преди 3 години
То всяка звиздЪ като мине 50-те и я слагат в графата неостаряващи ..... демек вече се е мумифицирала от подържащи и разкрасяващи процедури и от безброй козметични операции. Ама не, никак не е остаряла . Кат' едно 16 годишно девойче е.... използващо нафталин вместо парфюм и няколко ката кожа дето всяка седмца идват да я мажат с автомобилен кит за да стои опъната .
9
3
 
3
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 години
жените са като горски цветя красиви
8
4
 
1
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 години
това е лично мое си мнение ГРАД КОЗЛОДУЙ ми е никнейманищообщо ГРАД КОЗЛОДУЙ иот къде накаде едно мнение от някой никнейм ще го сравнявате за цял град в КОЗЛОДУЙ живеят около 12000 човека не мохе всички да са на дно мнение това ми е ника ДОВИЖДАНЕ ЛЕКА НОЩ
7
4
 
2
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 години
КРАСАВИЦА Е
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ботоксът е безвъзраст и може да се вписва в женските завещания
5
3
 
0
 
! Отговори
До 2 преди 3 години
Това няма никакво значение, поне не изглежда на бабка на 90 години
4
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Доктор Няма страшно да ги объркаш, жените побесняват като ги объркаш.
3
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом Бронкс е на нивото на Африка, Пуерто рико е още по-зле.
2
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Само да ви кажаЛопес има няколко пластични операции.
1
5
 
8
 
! Отговори
Само да ви кажа преди 3 години
Че Джинифър Лопес е на годините на Николина Чакърдъкова.