Хали Бери и изборът й за бански това лято

Актрисата се наслаждава на горещините
31 юли 2020 23:30, Дарена Найденова
7
Хали Бери и изборът й за бански това лято
Снимка: БГНЕС

Има жени, на които винаги ще се възхищаваме и ще бъдат за пример. Една от тях е Хали Бери, която продължава да доказва, че възрастта е само едно число, за което не трябва да се притесняваме. Актрисата е известна със здравословния си начин на живот и грижите за кожата и нищо чудно, че изглежда зашеметяващо дори на 53.

Както всички нас, Бери също се наслаждава на лятото и се опитва да получи нужната доза витамин D. Заради пандемията от коронавирус и наложената социална изолация, почивката на актрисата започна малко по-късно, но последната ѝ снимка в Instagram показва, че липсата на движение и затварянето на фитнес залите по никакъв начин не са се отразили на тялото ѝ.

Само преди няколко дни звездата качи снимка от плажа, на която чисто и просто е изобразено щастието, което Бери изпитва. Актрисата е уловена как скача от малка скала, а надписът гласи "Понякога просто трябва да го направиш".

И докато самият скок и правилният тайминг на фотографа са си за завиждане, феновете не пропуснаха да отбележат и стройната фигура на Хали, вижте я в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
проверено преди 3 години
Тая без дрехи е направо отвратителна!
2
1
 
4
 
! Отговори
Ти да видиш преди 3 години
Повечето 20 годиши се молят да изглеждат така (нали гледам, какви *** са отпорили), така че думите са излиши!
1
2
 
2
 
! Отговори
Топ новини преди 3 години
Поредната новина в топ 10 за деня от днес.бг. Само важното!