Брижит Макрон - жената, за която няма граници в любовта

Тя е по-голяма с 24 години от президента на Франция
1 авг 2020 17:48, Иванка Гъркова
62
Брижит Макрон - жената, за която няма граници в любовта
БГНЕС

Тя е една обикновена учителка по френска литература, която губи работата си заради забежка. Съученик на нейната дъщеря, който е в театралния ѝ кръжок, признава, че е влюбен в нея. Първоначално тя не откликва на копнежите му, все пак е омъжена жена и може да му бъде майка, но няколко месеца по-късно двамата започват да се виждат тайно. Предполага се, че когато той бил на 16, написал еротичен роман за тяхната забранена любов. Тяхна целувка от онова време става публично достояние след като той се кандидатира за президент на САЩ. 

Книгата „Брижит Макрон – интимно“, излязла от печат в началото на 2019 г., все още една от най-търсените във Франция. В нея се разказва за пътя на една жена от училището, в което работи до Елисейския дворец, където живее в любов и разбирателство със своя мъж. 

Коя е Брижит Макрон? 
 
Тя е най-малкото от шестте деца на Жан и Симона Троньо. Родена е на 13 април 1953 г. в Амиен. Семейството ѝ е заможно – има мрежа от сладкарски магазини, като нейният баща е известен производител на шоколадови изделия. Той наследил занаята от родителите си, които притежават автентичната рецепта за амиенски макарон, както и няколко други специалитета. 
 
Като тийнейджърка, Брижит Тронье, както е моминското ѝ име, е била част от отбора по фигурно пързаляне към родния ѝ град. Вместо да стане сладкарка като своите роднини, тя мечтае за учителската професия. 
 
След като получава сертификат CAPES в областта на хуманитарните науки и магистърска степен по литература, Брижит започва да преподава в Париж. После си намира работа в протестантско училище в Страсбург. През 1991 г. тя се връща в Амиен и започва работа като преподавател по френски и латински език в лицея „La Providence“, в който среща най-голямата си любов. 
 
Много хора не знаят, че преди да тръгне да гради кариера на учител, настоящата първа дама на Франция е работила като секретар в Търговската камара на Нор-Па-дьо Кале. Там тя изкарала две години, след което напуснала, защото трябвало да се премести със семейството си в Страсбург.  
 
Има един неуспешен брак зад гърба си 
 
Брижит е на 20 години, когато се омъжва за банкера Андре Луи Озиер (22 юни 1974 г.). В началото на 1980-те години тя вече е горда майка на три деца – Себастиан (род. 1975), Лоранс (род. 1977) и Тифен (род. 1984). Синът ѝ става инженер, а дъщерите - кардиолог и адвокат. Понастоящем те я даряват със седем внука. 
 
Бракът на учителката приключва през 2006 г., когато тя подава молба за развод, за да сключи нов една година по-късно. 

Забранена любов в класната стая 
 
Брижит преподава в йезуитски лицей, където се запознава с бъдещия си съпруг – настоящият президент на Франция Еманюел Макрон. Най-интересното е, че тогава той е 15-годишен ученик, на възрастта на дъщеря ѝ Лоранс. 
 
Как протича връзката им и през какви перипетии минава нестандартната двойка, четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В ЕС на ненормалното се казва нормално !
37
5
 
9
 
! Отговори
опалаа преди 3 години
Всичко написано са глупости и измишльотини!Макарона си е чист гей,има снимки в нета колкото искаш,а тая пастърма си е чиста буржоазка,сключила сделка за пари като нашата йончева!Не разбирам каква е целта на подобни простотии!?
36
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 44Да по любов е. Той я гледа с обожание и респект и двамата са от много заможни семейства, имат образование и възпитание.От друга страна Тъмп, кръшка на "богинята" Мелания с порнозвезда. На всички снимки Мелания изглежда стресирана и сякаш иска да е възможно по-далеч от съпруга си. Тази година Мелания накара Тръмп да си преподпишат брачното споразумение за да не остави той сина им без наследство. Тръмп се е женил няколко пъти. Тази му е поредната трофейна съпруга, манекенка от някво село.
35
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
33, ко кайш ко? Много е щастлива бабката от снимката дето се опитва да отблъсне ***..ругата макарон, обаче според твоят ЕКСПЕРТНА оценка богинята Мелания е женена за Тръмп за пари, докато бабето и Макарон са адски влюбени? Ти си просто един жалък либераст.
34
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Тяхна целувка от онова време става публично достояние след като той се кандидатира за президент на САЩ."Oле боже, гледам и не вярвам на ушите си, това джурналяги ли са какво са...кой се кандидатира, за какво, в коя държава, пълна каша. Дори и да превеждат не ги научихте!
33
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Невероятна история, съдбата прави чудеса. Как една детска любов, провокирана от кой знае какво в главата на тогавашния тинейджър, променя живота и на двамата. Не мога да си го представя, но и факт. Той е намерил подкрепа и любов в тази жена, дори и майчина такава.
32
9
 
23
 
! Отговори
ЧОВЕК преди 3 години
БРИДЖИТ НА ПЪРВО МЯСНО Е.....ИНТЕРЕСНА ЖЕНА, С ОРИГИНАЛНО МИСЛЕНЕ И УМ, ПРОСТО...ЛИЧНОСТ. КОЕТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ ЗА МНОГО ОТ ПИШЕЩИТЕ ТУК МЛАДИ МЪЖЕ. Но само един интелигентен мъж може да оцени подобна жена. И двата вида въобще не се срещат често. Желая им ВЕЧНА ЛЮБОВ. ДА, ИМА ТАКОВА ЧУДО. НО НЕ Е ЛЕСНО ДОСТЪПНО.
31
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Определно имат здрава връзка,може би не такава каквато ни се представя в тази книга,и статия защото за мен Макрон е гей.
30
0
 
25
 
! Отговори
Ристо багеристо преди 3 години
Алоооу джурналистите!Макрон се кандидатира за президент на Франция, не на САЩ...Мухахахахаха
29
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами защото те не разбират любовта, разбират от сделки.
28
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изглеждат по-влюбени и щастливи от 80% от семейните двойки, които познавам така, че да са живи и здрави! Много умна, премерена и елегантна дама. Макрон е случил на жена.Не е някоя селска *** като нашата.Само не мога да разбера защо за дъртака Тръмп и младата му жена ( и тя с 25-26 години по-млада от него) не се възмущавате. Е те не се обичат - дядо паричко и златотърсачка.
27
6
 
12
 
! Отговори
Fenasi Kerim преди 3 години
До Факт Нищо подобно. Вика му се Любов. А на вашето виждане се вика Ориенталщина.
26
19
 
16
 
! Отговори
Факт преди 3 години
До Fenasi KerimКогато богат стар мъж си вземе бедна млада жена е нормално.Когато богата стара жена си вземе беден млад мъж също е нормално.Викат му сделка.Обаче когато богат млад мъж си вземе стара жена е извратено!Другия вариант също.
25
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Fenasi KerimЗа съжаление тука е светотатство да си жена на възраст. Подиграват ти се с удоволствие.
24
2
 
33
 
! Отговори
Fenasi Kerim преди 3 години
Вие повечето "патриоти" тука "православни християни" що не се възмутихте когато Сидеров се взе с приятелката на доведения си син която може да му бъде дъщеря? Големи красавци сте всичките сигурно жените ви са манекенки на всички. Човек не остарява. Човек се влюбва в началото от пръв поглед (физически) но после нещата стават други. Не харесвам Макарон, но не подкрепям да се обижда една жена защото била възрастна.
23
2
 
9
 
! Отговори
Мда преди 3 години
Не е кусура в бабата...
22
2
 
5
 
! Отговори
Макрон преди 3 години
оф , тая мойта много остаря и по-млада няма да става ...
21
6
 
22
 
! Отговори
Fenasi Kerim преди 3 години
Когато бях на 20 имах връзка с жена на 43. Жена като жена просто по зряла и по умна. Няма нищо ненормално в това.
20
0
 
22
 
! Отговори
Чавдар Михов преди 3 години
"Тяхна целувка от онова време става публично достояние след като той се кандидатира за президент на САЩ." Брей, не знаех, че Макрон се е кандидатирал за президент на САЩ. Догодина може да дойде да се кандидатира и за президент на България. Тъкмо може да го оженим за Лили Иванова. Сигурен съм, че ще се харесат.
19
2
 
4
 
! Отговори
Handel преди 3 години
До ШибиРиби: Ами явно не е гнуслив.