Звездите, които се страхуват от насекоми

Никол Кидман, Скарлет Йохансон, Уди Алън...
10 авг 2020 22:48, Петя Славова
7

Уди Алън. Снимка: БГНЕС

Виж други галерии »
Страхът съпровожда човек постоянно. По-често от разумни страхове, но понякога човек страда от откровено болезнени форми. Природата се е постарала човечеството да не скучае само на планетата, за това една от многобройните фобии е тази към насекоми. От нея страдат не само обикновени хора, но и куп звезди, съобщава БГНЕС. Въпреки че някои от тях играят безстрашни на екрана, оказва се, че страховете на обикновените съвсем не са им чужди.

Никол Кидман

Холивудската звезда, отбелязваща своята 53-годишнина през 2020, от ранна детска възраст изпитва неприязън към всякакви буболечки. Причината за това се крие в детството й, когато тя живее в Австралия и по нейни спомени около дома, в който живее, бръмчали всевъзможни насекоми, някои от които с исполински размери. Наплашеното момиченце се научило да прескача оградата, вместо да влезе през портала, само и само да не сблъсква с неприятните животинки. Никол Кидман се опитва да се пребори със собствените си страхове като влиза в клетка с буболечки, но опитът се оказва неуспешен.

Кайли Дженер

Американският модел, собственик на козметична марка Kylie Cosmetics и участник в риалити шоуто „Семейство Кардашиян“, Кайли Дженър прекрасно разбира проблемите на Никол Кидман. Успешната бизнесдама е убедена, че в пеперудите няма нищо красиво и целия възторг по тях е пълна глупост. А причината за такава увереност е проста – ако отрежете крилата на пеперуда, остава обикновен бръмбар.
При това отношение към пеперудите няма нищо удивително в това, че на Хелоуин тя се облича в костюм на пеперуда. Символът на лекота, изящество и красота за едни е истински кошмар за други.

Скарлет Йохансон

Сложни отношения с насекомите, по-специално с един техен вид има и холивудската звезда Скарлет Йохансон. Блатофобията /страх от хлебарки/ не е шега работа! Поводът е случай, когато Скарлет се събужда в момент, когато представител на това племе спокойно се разхожда по лицето й. Това впечатляващо събуждане оставя такава следа в съзнанието й, че и до днес тя изпитва панически ужас от тези насекоми.

Филип Киркоров

От блатофобия страда и известният певец, композитор и продуцент Филип Киркоров. Неговият патологичен страх от хлебарки достига такива мащаби, че дори е ставал причина за отмяна на концерти. Появата на един-единствен екземпляр в хотелската му стая в Красноярски хотел е била достатъчна за преустановяване на турнето му в Сибир и Далечния изток.

Клинт Истууд

С всевъзможни насекоми не се понася и знаменитият „кинокоубой“ Клинт Истууд. Да изкара от равновесие актьора, познат с роли на немногословен и изключително мъжествен персонаж, е достатъчна една буболечка. На снимачната площадка Клинт Истууд неведнъж контактува с всякаква фауна, успява да преодолее неприязънта си към коне, но страха от насекоми се оказва най-силен.

 Уди Алън

Няма да е справедливо, ако в класацията на хора, страхуващи се от насекоми, не включим и Уди Алън. Сред многобройните му страхове, между които от височина, кучета и слънчева светлина до врани и деца, влиза всичко, включително и този от насекоми. Между другото, имайки предвид от какво се страхува четирикратния носител на "Оскар", отсъствието на инсектофобия би било странно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
това са сатанисти и педофили - за каква фобия от насекоми говорите ????
4
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако не се страхуват от насекоми имат паник атаки или са ги изнасилвали роднини, като малки.
3
1
 
19
 
! Отговори
Саксофонов преди 3 години
Изгъзици, толкова пари имат.
2
0
 
23
 
! Отговори
Кирчо преди 3 години
Когаааа ?
1
0
 
119
 
! Отговори
Евала преди 3 години
Всеки се бои от пучивъшки! По звездите май по-голяма е опасността.