Даяна Ханджиева бори любовна раздяла във "Фермата"

Тя ще се сблъска за първи път със селския бит
17 авг 2020 11:20, Александър Попов
13
Даяна Ханджиева бори любовна раздяла във "Фермата"
Снимка: bTV

Актрисата Даяна Ханджиева изоставя удобствата на градския живот, за да се отдаде на предизвикателства във "Фермата". Досега тя не е натрупала никъв опит в селския начин на живот.

Темата на шести сезон е "Пътят на една мечта" - мотив, който ще вдъхнови зрители и участници да изпитат заедно волята си за промяна и силата на човешкия дух.

В следващите месеци Даяна ще работи в стопанството рамо до рамо с останалите участници и ще се бори за голямата награда от 100 000 лева.

"Влизам във "Фермата", защото искам да мога повече, да знам повече и да имам увереността, че мога да се справя с всичко сама", казва 26-годишната актриса.

В момента Даяна е на кръстопът и търси себе си. Доскоро кариерата и личният й живот вървели по вода, но неочаквано късметът й изневерил - предложенията за нови роли секнали, а любовната й връзка се разпаднала.

"Потърсих корена на проблемите ми в самата мен. Самоанализирах се и видях неща, които трябва да поправя - голямото ми его, желанието за контрол, страхът от всичко", казва Ханджиева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ами явно това е важно за българина , ..... , щом ни информират !
9
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не гледам помиите на Нова бардак тв и Босфор тв. Игнорирам ги, такива твари също така, че ми е все едно.
8
0
 
7
 
! Отговори
Верваме й преди 3 години
Нямала предложения за роли. Ми хем ще придобие известност, хем ще вземе некой лев./не мислете, че само на победителя плащат/. Да си показваш публично резилите добре се котира в наше време. А, и какво стана с Паулина и оня Краси, дето извъртяха латиносериала, че и детето й намесиха в цялата помия.
7
7
 
2
 
! Отговори
дядо от село преди 3 години
Не плюете по момичето бе,какво лошо ви е направило?
6
0
 
8
 
! Отговори
наблюдател преди 3 години
Някой ханджия ще и оправи хана в предаването, затова е отишла.
5
2
 
15
 
! Отговори
Селянина с колелото преди 3 години
Тая вместо да я гледа цяла България и да се излага, да земе да дойде у нас на село. Хем ще си бачка селска работа, хем няма да тъгува по бившия си. Аз ще се погрижа лично, всяка вечер да спинка добре и уморена.
4
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази ми е световно неизвестна.
3
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Двамата *** май са объркали името на помията което наричат реалити. Тябва да го кръстят хамалите по автентично ще звучи.
2
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Псевдо реалите измишльотини и тази есен. ОТВРАТ. По-добре някой сериал поне там не лъжат, че е реалити с нагласени победители и балъци които ги равняват на ***. Но явно за такива взимат и българският зрител за ***.
1
4
 
20
 
! Отговори
Фермер преди 3 години
Бих орал заедно с тази....