Хали Бери като момиче на Бонд

Актрисата впечатли всички с банския си костюм
17 авг 2020 21:39, Дарена Найденова
2
Хали Бери като момиче на Бонд
Снимка: БГНЕС

Големият спор за това кой е истинският Бонд продължава вече няколко години. Феновете на поредицата не могат да се разберат дали Пиърс Броснан, Шон Конъри или пък Даниел Крейг е най-добрият таен агент. Някои пък все още не могат да преглътнат факта, че Идрис Елба беше напът да влезе в иконичната роля, но накрая всичко се провали.

Независимо в кой отбор попадате вие, трябва да признаете, че Джеймс Бонд е нищо без своето момиче. Тя е тази, която успява да превърне филма в нещо повече от поредица за мъже и винаги привлича вниманието на зрителя. Една от най-известните актриси, която влиза в тази роля е Хали Бери.

Актрисата се появява във филма "Die Another Day", който излиза през 2002 година и спокойно можем да кажем, че бързо се превърна в любимото ни Бонд момиче. Никога няма да забравим за онази сцена, където Бери излиза по прекрасен начин от водата, а Пиърс Броснан не може да свали очи от нея.

"Невероятна гледка“, казва агент 007 и ние сме напълно съгласни с него. И, тъй като в скоро време няма да излезе новият филм за легендарния шпионин, Хали Бери ни връща 18 години назад, пресъздавайки плажната сцена от своята лента.

В публикация в Instagram през уикенда звездата се появи с оранжев бански, който изключително много прилича на този на Джинкс, героинята ѝ в "Die Another Day". Дори детайлите на днешния ѝ бански костюм веднага бяха свързани с белия колан, който носи екранното ѝ Аз.

Как Бери комбинира банския си, вижте в  Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Софианец преди 3 години
"Иконична" роля?!?! Мили стажанти, поне да препишете статия и да я преведете понаучете малко и българския вместо да се излагате по този начин. Иконични сте!