Клои Кардашян заложи на нова визия

Реалити звездата скъси косата си
18 авг 2020 20:05, Дарена Найденова
8
Клои Кардашян заложи на нова визия
Снимка: БГНЕС

Известните личности често правят промени във визията си, с които изненадват своите фенове. Това може да бъде нова прическа, нов цвят на косата или пък нестандартно облекло. И тъй като папараците дебнат отвсякъде, звездите трудно могат да се скрият и промяната им винаги излиза наяве по-бързо, отколкото им се иска.

Наскоро Клои Кардашян беше забелязана да разтоварва автомобила си, а феновете веднага се впечатлиха от това, че тя е скъсила косата си. Риалити звездата се завърна от рождения ден на сестра си Кайли, който се състоя на островите Търкс и Кайкос, и реши, че е време за промяна.

Клои беше с дълга бяла блуза, спортен клин, слънчеви очила, маска и носеше багажа на дъщеря си Тру, която също беше на партито. За щастие, бащата на момиченцето – Тристан Томпсън, се притече на помощ на Клои и разтовари останалата част от нещата. Звездата и баскетболистът се разделиха по-рано през годината, но сега прекарват все повече време заедно и дори се заговори, че може би ще дадат втори шанс на любовта си.

ВижтеКлои в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ваня Хиалурона е по-хубава от тази мургавелка
4
0
 
4
 
! Отговори
Гамен преди 3 години
КАРДАШЯН?!?!?! Това некво копие на Кардашиян ли е? И кво ми дреме за тая? Ква е тя и за кво се бори? Аре стига вече да ни занимавате с глупости. И да си знаете - идва и вашето време. Всички ще сте до оградата. Наредени, строени в редичка. И чкащи контролния. Вие, медиите, които само всявате страх и паника. Е писна ни. Подпис: Народът на България
3
0
 
7
 
! Отговори
дедовия преди 3 години
Тази новина е страхотен повод да си го преместим в другия крачол. Невероятно информативна и важна новина. Поздравления.
2
0
 
6
 
! Отговори
Да го направим преди 3 години
Местим дружно!
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Там където се е намесила природата, визията и медицината са безсилни.