Майли Сайръс не иска да ражда

Обмисля осиновяване
20 авг 2020 15:55, Ивета Иванова
88
Майли Сайръс не иска да ражда
Снимка: БГНЕС

Майли Сайръс не планира отново да се омъжи или пък да има деца.

Тя имаше близо 10-годишна връзка с актьора Лиам Хемсуърт и двамата сключиха брак през декември 2018 г., но през август 2019 г. се разделиха.
 
Сега певицата разкри, че не планира отново да прави сватба, нито да има деца.
 
От "Sirius XM" я питат дали отново иска да се омъжи и се надява да има семейство, а Майли отвръща: "Не, никога не ми е пукало толкова много за това... Това никога не е бил мой приоритет".
 
Изпълнителката споделя, че би обмислила осиновяване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 55А да си залепиш плочките в банята можеш ли или да забъркаш два кубика бетон?
54
4
 
8
 
! Отговори
До 48 преди 3 години
Току що смених една крушка, ходи се обяснявай после че жените не мога да правят мъжки работи също.
53
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 39 лилиА защо мъжа трябва да те издържа, това не е ли задължение и на двамата? Нали си свободна и независима жена, пари не можеш ли да искаваш и да допринасяш за семйния бюджет, а не всичко да ляга върху мъжа?
52
3
 
4
 
! Отговори
Ми добре правиш преди 3 години
Поправяш грешката на майка си.
51
3
 
2
 
! Отговори
:-) преди 3 години
До лили/ анонимна/ една женаВиж сега, НПО активистке, точно в момента чета статия за Турция, че до средата на века ще стане 100 млн. души и оглежда за територии към съседите си, Включително България. Феминистките се оплаквате, че убийствата на жени в Турция се увеличават и че страната смята да денонсира Истанбулската конвенция. Какво според вас ще ви се случи, когато страната завладее повторно Балканите? Лесбийките от НПО-тата, не си саботирайте собствената държава!
50
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Майли Сайръс и Бойко са най-коментираните теми в днес1Да живй независимита журналистика!
49
10
 
10
 
! Отговори
До 48 преди 3 години
Ей това за жените в по-голямата си част! Злобни същества, които една крушка не могат да сменят, но иначе го раздават много пекани и ербап, и непонасящи истината. И защо ми е да си вкарвам подобна змия в пазвата? Не е като да не съм допускал подобна грешка, но се осъзнах навреме и я изхвърлих. Да създаваш семейство с подобни хора е загуба на време!
48
3
 
14
 
! Отговори
лили преди 3 години
Дал ми бил права? Ти наясно ли си с какъв зор са се добрали до елементарни права - за право на наследсвеност, гласуване, образование, ако зависи от такива гении като някои тук щяхме с вериги да сме вързани за печката, буквално, не в преносен смисъл!
47
5
 
12
 
! Отговори
една жена преди 3 години
Ти ли ще ми кажеш на кого ще раждам, бе , не ми нареждай, не е твоя работа какво ще правя, не си ми никакъв! Гледай ти да не им слугуваш и други работи да не им правиш!
46
6
 
3
 
! Отговори
Боби преди 3 години
Че и се разтегли пoткaта...
45
5
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Стига сте плашели с тези араби и други безконтролно множащи се! Никой не може да даде правилна далечна прогноза! Има крайно много непредвидима обстоятелства! И мъжете ще търсят винаги красавици, а жените богаташи, това е истината, но каквото намерят, това е!
44
8
 
10
 
! Отговори
До 45 преди 3 години
Ще стане това, че в един момент ще станат мнозинство в Европа, и ще ви лишат от права, ще ви надянат бурки и ще им раждате деца нонстоп. А ако им кажете нещо навъпреки, отвън на улицата и с камъни, докато мърдате. Това е умишлено, това е расова война за унищожението на белите хора, но май ще го разберете, когато стане прекалено късно.
43
3
 
9
 
! Отговори
анонимна преди 3 години
И какво са направили арабите? Трепят се като животни, спиране няма от стотици години, и да не си мислите, че вечно ще се развъждат? Ив ЕС вече не ги ще никой, ако не сте забелязал, и престанете с това раждане, та раждане. Човек не може повече от две деца нормално да отгледа и възпита, иначе повечето са *** и отр.епки.
42
11
 
15
 
! Отговори
Истината 4 преди 3 години
Жените са неблагодарни създания. Не стига, че им дадохме права, но пак недоволни. Разходете се малко извън Европа (България) и извън цивилизацията, за да видите какво е отношението към жените. Не желаете да раждате деца и се борите против расизма - белите хора намаляват, а арабите и африканците се множат. Имате ли някакви наченки на логика в главите си и не осъзнавате ли какъв автогол си вкарвате по този начин?
41
7
 
9
 
! Отговори
До Лили преди 3 години
Няма за какво да й завиждам на Майли, защото тя не е постигнала нищо кой знае какво значимо, което да ми привлече вниманието. В случая, аз не коментирам нейните решения, а говоря за жените като цяло. Иначе аз се сещаш за цяла плеяда успели хора - спортисти, актьори, бизнесмени, и т.н, които имат деца и големи семейства.
40
3
 
7
 
! Отговори
До 36 преди 3 години
Никой не говори за хубавици, а за нормално изглеждащи момичета. Ако под липса на физически данни, визираш 120кг китове, които ги мързи да спортуват, имат потресаваща хигиена, и се тъпчат с всякакви ***, то за да се хванеш с такава жена, трябва да имаш болезнена липса на самочувствие и самоуважение. А това за дъвките и Земята, го разправяй на африканците и арабите. И виж как ще те подгонят с камъни.
39
2
 
4
 
! Отговори
Анонимeн преди 3 години
Ще го напиша културно, че ме трият.Имам неофициялни сведения и наблюдения, че жената е склонна към нимфомания, болест която много уважавам. Считам, че както е тръгнало може да опре и до българи, затова се подгответе.
38
9
 
20
 
! Отговори
лили преди 3 години
Явно за немалко българи жените са само животни за разплод, но пък и да ги издържат не могат. Само грачат по форумите и завиждат на успелите като Майли С. и радостно плюят. Наистина подобни и като деца се подиграваха на по-умните и по-читави деца.
37
5
 
15
 
! Отговори
Жена преди 3 години
До 23Значи ако се завъртиш покрай мен ще е щото съм си купила къща и кола, а ти няма къде да живееш?! Баси разсъжденията.Жените не искат успял и богат мъж, а такъв който е деен и не го мързи. Ако ми лежиш на дивана по цял ден, не работиш, не се развиваш, а само мрънкаш разбира се че няма да те прибера в нас.
36
3
 
9
 
! Отговори
До 32 преди 3 години
Децата гарантират бъдещето на едно общество, а бъдещето не е лукс, но необходимост. Няма по-голяма житейска реализация от това да създадеш човек и да му дадеш добро възпитание.