Деми Ловато на 28 г., какво й пожела Макс Ехрич?

Годеникът й с любовно послание
21 авг 2020 16:52, Ивета Иванова
7
Деми Ловато на 28 г., какво й пожела Макс Ехрич?
Снимка: БГНЕС

Деми Ловато навърши 28 години в четвъртък. А годеникът й Макс Ехрич я зарадва с мило послание в социалните мрежи. Той постна серия снимки, на които двамата се целуват и отправи своите пожелания към певицата.

"Думите не стигат, скъпа. Ти осветяваш този свят и аз съм най-щастливият мъж, че мога да те нарека моя годеница... Продължавам да се влюбвам все повече в теб и твоите чисти сърце и душа. Нямам търпение да създавам спомени с теб и да те обожавам с цялото си сърце завинаги. Честит 28-и рожден ден, мое ангелче", написа актьорът.
 
Деми обяви, че е сгодена в края на юли. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая наркоманка ли беше или пияница?
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая снимка тук няма нищо общо с реалността. Тая в момента е в период на отказване от дрогата и е наляла много мас в областта на краката и ***, нещо като Адел преди 3 години.
3
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До Деми ЛоватоЗначи освен пожеланията и подаРЪКА И Е ДАЛ.
2
0
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До До Деми Ловатоха ха!..Че той явно го прави!Обаче що са отнаса до "пожеланията", са сетих за Евелин от "3.14 мен"..-"Некои части на телото с възрастта започват да са не овлажняват толкова"....Та вероятно пожеланието на ЩАСТЛИВИЯ,нема две мнения "годеникоприятел" е:."Бъди такава още 30 годинки поне,и язе и жъ тъ ...таковам докато съм жив"..Изобщо,ВО ИСТИНА има КРАСОТА в отношенията мъж/жена..Но тя много бързо се помрачава от дребнавите сметки на ежедневието.Но щом са влибени,браво
1
3
 
13
 
! Отговори
До Деми Ловато преди 3 години
Деми, не му вярвай, цялата работа е да ти го надене с макарите, всички мъже сме така!