Вдъхновение на седмицата: Ева Лонгория по бански

Актрисата показа стегнатото си тяло
28 авг 2020 18:10, Дарена Найденова
10
Вдъхновение на седмицата: Ева Лонгория по бански
Снимка: БГНЕС

Две години след раждането на първото си дете, Ева Лонгория е в най-добрата си форма.

45-годишната актриса публикува снимка, на която се вижда как се забавлява у дома със сина си Санти. Двамата се наслаждават на последните топли дни на лятото и събират тен около басейна. Звездата беше заложила на цял бански в светлозелено и гордо показа стегнатите си ръце и крака. 

След като роди Сантяго през юни на 2018 година, Ева започна здравословен режим, който продължи шест месеца. Тя трябваше бързо да влезе във форма за предстоящия филмов фестивал в Кан и затова премина на строга диета и упорити тренировки. Актрисата започна работа с известния треньор Грант Робъртс, който се фокусира върху изграждането на мускулна маса. 
 
Пред Us Weekly Лонгория се шегува, че след раждането е започнала да яде въздух, за да се върне към формата си. Преди фестивала в Кан тя заяви, че не пие алкохол, не яде захар и е изключила въглехидратите. "Когато обаче стъпя на червения килим, малко ще се отпусна", казва тя пред изданието през 2019 година. 
 
 
Как Ева Лонгория поддържа тялото си стегнато четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До Анонименмда,чудно защо не се Очудваш!..Иначе:-"пиарката" го сложих като ЗАКАЧКА,зер де що има "важна личност" си има и "пиарка",или "пиар"....А за асоциациите...На теб на какво ти мяза лицето НА СНИМКАТА?..-На това на лейди Даяна в момент когато раздава подаръци на децата за Коледа?
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПроСоТо - ква "пиарка" бе, тва е Instagram!? а за асоциациите ти - те са според средата!що ли не се очудвам!?
5
1
 
0
 
! Отговори
егати преди 3 години
не разбирате нищо от ... яхти!
4
2
 
2
 
! Отговори
аннеееее преди 3 години
Аййййй кой туй суратище бъййййййййй. Плюйте в пазвите!
3
2
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
м/у другото,знам че не му е мястото,но ми идва "отвътре":-Тук наистина не допускат некои изрази,но като цяло цее..нзуу..рата е доста ниска.Преди малко се опитах да попитам в чата на ТВ1 "Защо водещите имат практиката да прекъсват постоянно гостите си" и знаете ли?..-Въпроса ми изчезна за две секунди..Ей за това предпочитам Днес!..И това НЕ Е опит за реклама,просто споделям..
2
0
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
направо са вдъхнових,мани мани....Обаче "пиарката" й не е ли забелязала ,че на снимката на яхтата лицето на въпросната е 100 процента сурат на разплакана ромка,кога я разпитва следователя в полицията ?
1
1
 
11
 
! Отговори
Пепи преди 3 години
Един бански и баджаци - това се вижда.