Актрисата Даяна Ханджиева с разтърсваща изповед във "Фермата"

Мислех, че ще съм постигнала повече, заяви тя на рождения си ден
11 сеп 2020 09:12, Александър Попов
49
Актрисата Даяна Ханджиева с разтърсваща изповед във "Фермата"
Снимка: Фермата
Разтърсваща изповед за живота си направи актрисата Даяна Ханджиева в предаването "Фермата". Тъжната й, късаща сърцето равносметка, дойде навръх 27-мия й рожден ден, който красавицата отпразнува в стопанството.
 
"Очаквах, че на тази възраст ще съм постигнала много повече - че ще съм омъжена и ще имам големи успехи в кариерата си. Вместо това имам чувството, че не съм стигнала доникъде", проплака Даяна, която влезе в шоуто след като се раздели с приятеля си.
Още по темата
Очите й продължиха да се пълнят със сълзи докато четеше милите послания на останалите участници по случай празника й. Освен че й пожелаха здраве, любов и късмет, фермерите й подариха бели терлици и гривна, символизираща семейството.
 
Даяна, която стана популярна с участието си в сериала "Скъпи наследници", влезе в шоуто със свито сърце. Доскоро кариерата и личният й живот вървели по вода, но неочаквано късметът й изневерил - предложенията за нови роли секнали, а любовната й връзка се разпаднала. 
 
"Потърсих корена на проблемите ми в самата мен. Самоанализирах се и видях неща, които трябва да поправя - голямото ми его, желанието за контрол, страхът от всичко", казва Ханджиева.      
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
5
 
29
 
! Отговори
Бг Туч преди 3 години
Като станеш на 40 ще си вземеш котка и хоп- ще си реализирана!
13
3
 
16
 
! Отговори
Саксофонов преди 3 години
Не е кой знае каква красавица. За съжаление, у нас май няма конкурентни условия. Нещата стават с връзки. Гледаме едни и същи актьори по филми, сериали, театър, реклами ...
12
3
 
10
 
! Отговори
Искам още преди 3 години
Олиии,колко интересно ,вълнуващо и впечатляващо! На мен само едно не ми е ясно-бе тия що не ги снимат и в клозета? Че кат са отишли там уж не за пари ,а за послания, стил на живот и бля-бля- ми трябва да покажат и как акат,как пишкат, пръцкат ли, как си сменят превръзките-може да научим някой нова техника..Мен ей тия неща ме вълнуват-щот като е простотия-да е пълна простотия! Кво ше ми дърдолясват за живота, за учения-дайте ората как *** бе-там е истината!
11
0
 
23
 
! Отговори
100 бона преди 3 години
те правят щастлива. Готови са за пари и известност да си покажат кирливите ризи. Фалшиви герои и фалшиви ценности. Ми няма да бъдеш щастлива, докато не проумееш, че щастието се крие в здравото семейство и дребните неща.
10
1
 
14
 
! Отговори
Майко мила преди 3 години
Колко ви плащат БТВ да ви накарат да пишете такива глупости?
9
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма нищо драматично и разтърсващо, ако сама не постигнеш нещо, няма да те цени нито мъж, нито близки. Чакайте неволята, ако искате да си изгубите времето. А предаването не е нищо особено и интересно, та затова са личните драми малко да го разнообразят. Драми за тези които страдат. Драми могат да бъдат масов глад, природни бедствия, войни, не единичните професионални неуспехи на повярвали си артистки
8
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз пък не мога да разбера какви са тези амбиции да се постигне нещо в живота? Важно е просто да си добър човек, да си честен и хората да те споменават с добро. Всички сме се запътили към едно място и чак когато човек поодъртее тогава разбира нещата. Иначе Даяна е симпатяга, не вярвам да остане без мъжко внимание, но ако е капризна и много избира ще стане феминистка и стара мома.
7
0
 
20
 
! Отговори
Дедо преди 3 години
Колко струва PR-a на Фермата във вашият веСник? Двамата опосуми не са големи плащачи, напротив, вероятно за дребни им го правите! Реално, тези риалити формати са за най-нискочелестата прослойка, бидейки никой нормален човек не би си губил времето да ги зяпа. Режисирани реплики, политкоректност и ненаситна жажда за още и още скубане на мангизи от бюджета на БтВ от страна на провалените пияници Иван и Андрей. Остава само Жени Калканджиева да влезе във Фермата! Тя си пасва идеално с нивото!
6
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато си решил да ставаш артист първо виж перспективите пред себе си, особено в България. Не е единствената млада и талантлива, много са, а в театъра, киното и телевизията ролите са малко. Освен ако не си с връзки. Просто сменя призванието, попрището, професията, няма драма. На другите хора без да са артисти им се налага. Колкото по-рано разбере това по-добре.
5
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вчера писахте за една с разбито коляно, сега пък за друга с разбито сърце. Тия фермери се разцепиха.
4
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей тая болест само по жените ходи. Това не е нормално. Масов стрес сред жените. Неоценени, неразбрани, нереализирани, прелъстени-изоставени, някаква възвишеност се търси, но не се знае точно каква, абе ужас бе, чудо,(все партньора и не я оценява и не може да намери точния), нещо като паднали от Марс, това са психични болести.
3
2
 
21
 
! Отговори
do 3 преди 3 години
Защото не е преспала с когото трябва...
2
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми право е момичето - актриса, пък аз никога не съм я чувал!
1
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
аман от глупости...