Селена Гомес в нова фотосесия

Певицата е на корицата на октомврийския брой на Allure
15 сеп 2020 20:30, Иванка Гъркова
6
Селена Гомес в нова фотосесия
Снимка: БГНЕС

Славата не е за всеки. Не е лесно да станеш известен още като дете и да поддържаш имиджа си толкова години. Животът ти винаги е на показ, макар и да искаш да скриеш това, че не се чувстваш добре от факта, че толкова бързо си пораснал. Това разказва Селена Гомес, говорейки за своя дълъг път до голямата сцена и перипетиите, които е срещала по него. Певицата даде интервю и се снима за корицата на септемврийския брой на списание Allure.

Beauty and Rare. Така може да определим фотосесията на младата изпълнителка, която наскоро пусна нов албум и своята колекция козметика. Тя притежава неповторимо излъчване и всичко онова, което прави, иска да бъде различна от момичетата на нейната възраст.

За главната снимка на изданието Селена носи черна кожена рокля. Тя е на модния дизайнер Лакуан Смит, доста къса, с изрязано деколте и набори от двете страни. Косата ѝ е прибрана на кок, като отгоре я краси нестандартна диадема с тъмни цветя. Гримът ѝ е много лек, като акцент в него е червеното ѝ червило.

Гомес сменя няколко визии за фотосесията. На част от снимките я виждаме с дънков аутфит. Певицата показва в колко добра форма се намира, носейки къси панталонки с висока талия, съчетани с интересен топ (нещо като сутиен, към който има буфан ръкави. Те са на марката Fe Noel. После я виждаме в дрехи на Balenciaga и Laquan Smith.

Вижте Селена Гомес в новата фотосесия в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей това е много сладко маце. Оня Бийбър е т_ъп, че я заряза.