Дженифър Лопес показа изваяно тяло

Певицата по бански, радва се на лятото
17 сеп 2020 22:34, Дарена Найденова
16
Дженифър Лопес показа изваяно тяло
Снимка: БГНЕС

Дженифър Лопес се завърна. Не че изпълнителката е ходила някъде, но от доста време не беше публикувала секси снимка в социалните мрежи. Това обаче се случи на 15 септември, когато Джей Ло показа как се наслаждава на последните дни от лятото.

Звездата позира върху плажна кърпа, на която спокойно можем да кажем, че изглежда прекрасно. За деня си около океана, Лопес е заложила на розов бански в две части, който идеално описва извивките на тялото. Визията ѝ е допълнена от огромни кръгли обеци, а косата ѝ е завързана на кок. От снимката не изглежда времето да е достатъчно топло за плаж, но може би Джей Ло обича малко по-хладния бриз.

„Чувствам се златна. Наслаждавам се на последните моменти от лятото“, написа звездата, насочвайки вниманието на феновете към тена си. И наистина, ако се загледаме внимателно, ще видим, че Лопес е малко по-черна от нормалното, което най-вероятно се дължи на дните около домашния басейн. Тя и семейството ѝ рядко излизаха от къщата заради наложените мерки по време на пандемията от коронавирус.

Освен въпросите за марката на банския, много почитатели се чудеха и как Джей Ло е на 51 години, но все още поддържа невероятна фигура. Тайната е в редовните тренировки и правилното хранене. Когато е в Ню Йорк, тя работи с известния фитнес треньор Дейвид Кирш, измежду клиентите на който са Марго Роби и Бритни Спиърс.

Вижте Дженифър Лопес в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
2
 
! Отговори
Гост преди 3 години
Какво изваяно тяло,като краката и къси и бутурести,гърди няма,какво и е хубавото,друго нещо е Салма Хайек или София Вергара.
9
1
 
2
 
! Отговори
вв преди 3 години
какво ли не бих дал само да я чуя как пръцка през уоки-токи...
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ох на-накрая новина за Джей Ло, два дни без такава и вече започвам да се чувствам угрижена, какво става с нея.
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
скъпи сънародници.и останалите.ето, съвет добър от мен.ще ви направи по-добри хора а и ще ни издигне каро нация.НЕ СЪДИ.освен ако това не ти е работата.
6
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дебела латиноамериканка.С масивни бутове и голем кардан.*** верно едър.Не е моят тип жена тва.В лице става.С много грим.Те всички стават с много грим..
5
10
 
2
 
! Отговори
Шопо преди 3 години
Когато говорим за красива жена ,гледайте тегленето на тото2 ! Там има една девойка, Кискинова,ослепителна красота ! Освен това е певица !!!
4
0
 
12
 
! Отговори
Саксофонов преди 3 години
Всичко е магията на фотографията. Ако я видиш на живо, ще ти спадне ерекцията.
3
0
 
6
 
! Отговори
БесенДедок преди 3 години
Бясна бабетка.
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знам какво се е завърнала но през два дена има статия за нея
1
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изваяно, ама старо!