Йогата Илиян и Боби в битка за оцеляване във "Фермата"

Тази вечер ще стане ясно кой ще е първият напуснал шоуто
19 сеп 2020 08:15, Александър Попов
28
Йогата Илиян и Боби в битка за оцеляване във "Фермата"
Снимка: bTV
Арената на "Фермата" се готви за титаничен сблъсък, след който един от играчите завинаги ще си тръгне от шоуто. 
 
В съботната вечер, в тежка битка за оцеляване, ще се изправят духовен гуру и рационален строител. Йогата Илиян, който се храни с вселенска енергия, ходи полугол, къпе се с ледена вода и отрича всички земни удоволствия, ще се застане срещу Боби.
Още по темата
Вместо да посочи съперника си директно, йогата реши да го избере чрез жребий, защото е убеден, че съдбата ще вземе по-добро решение от самия него. 
 
Илиян предложи на останалите мъже кибритени клечки - който дръпне единствената обгоряла, той отива на дуел. При тегленето на чопа Боби се оказа с най-малко късмет, но не показа никакво притеснение от бъдещия сблъсък. 
 
"Психически аз съм най-подготвен от цялата "Ферма" за това, което предстои", похвали се от своя страна гуруто, а вместо с обичайните възгласи, агитката от неговите фенове в стопанството го подкрепи с продължително "О-м-м-м-м-м".

28
Още по темата: Фермата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
йога мурджо преди 1 месец
На тоя йога, ако му дам да изяде една отровна гъба, дали ще се справи?
13
0
 
7
 
! Отговори
Lefis преди 1 месец
до 12
Адвокатката си поддържа софийското адвокатче, коeто с цялата си наглост заяви в първия дуел с бай Митко , че бил По- добър от него, но му липсвал късмет. Пък той бай Митко направо го отвя с 10-0 във всички битки. Нагла пaсминa са това адвокатите!
Нaглa и лицемерна!
12
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пловдивската адвокатка като фермер показа лицето на гилдията им.Не че не е обществена тайна.Самозабравили се алчни за власт,влияние,подкупност.Единствената и заслуга е,че назначи плейЛейката/и дружката и въздухарка/ на най-подходящите за тях длъжности т.е на парчета месо за забавление.Асен адвоката е абсолютен смешко некадърник с непотплатено самочувствие-типичен представител на "десните" блокиращи кръстовища.
11
5
 
1
 
! Отговори
Ивайло преди 1 месец
От 4 месеца се занимавам с един сайт който изглеждаше съмнителен, реших да пробвам тъй като не ми коства нищо. Миналата седмица изкарах 1287лв. След таксите и т. н. Доволен съм тъй като не губиш нищо. https://freebitco.in/?r=34541387
10
0
 
3
 
! Отговори
Lefis преди 1 месец
Мисля че на пръта с тежестите в 4-та битка за 4 точки и в 5-та за 5 точки с цепенето на дърва Борко ще бие Илиян. Илиянчо няма да издържи с това тяло според мен, но да видим.
Но и двамата ме кефят, нека по- добрият победи!
9
1
 
5
 
! Отговори
Lefis преди 1 месец
до 1 Шопо
Наградиха го тоя льохман Асен с 50 незаслужени лева заради самозабравилата се адвокатка и тя съдбата си го върна тъпкано.
Даде 35 лева от тях за пакетче прeзeрвативи, а другите 15 лева за парченце чийзкейк.
Муахахахахаха.....
8
0
 
4
 
! Отговори
Шопо преди 1 месец
До:7-Бате отдека ти идат тия щуротии? Сипи си една ракия,сдроби 2домата,пийни от питието на вечността,уважи си булката и бъди здрав,това е живота ! При хан Аспарух йоги не е имало !
7
6
 
3
 
! Отговори
Йогарадж Махавидя преди 1 месец
Момчето е симпатяга, но засега става единствено за практикуване на някоя от езотеричните форми на тантра-йога. И то при условие, че се научи да пренасочи еякулацията отвън навътре и преобразува семето в асмита-биджа, след което по сушумна-нади го изтласка към сахасрара-чакра, за да може там то да се преобразува в чиста духовна енергия посредством пречистващите процеси на нирасмита-самапатти.
6
0
 
1
 
! Отговори
касио преди 1 месец
Миналата седмица не изгониха човека, защото една от жените вече си тръгна заради контузия. Има и втори контузен, който вероятно ще напусне. От друга страна те имат договорка с битиви за битките в събота и няма как да не ги организират. Това до какво ще доведат и друга работа с тези постоянни контузии.
5
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този йогата, яко р изчаткал момчето. Понякога го съжалявам ...
4
5
 
7
 
! Отговори
Участието преди 1 месец
в подобен телефизионен формат само по себе си е свидетелство за духовен и морален упадък, следователно е ПРЕЧКА за постигането на целта на Йога = читта-вритти-ниродха. Един духовен гуру би трябвало да знае какво означава тази формула, с която започва Йога-сутра. Кармата на Илиян е необратимо опорочена (дошават - натоварена с грехове) поради неуместното и неподобаващо участие във Фермата.
3
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
фермата се раздели на граждани и злобни и глупави селяни -наде,зъблата,ангел ,че и готвача мн чалгарски маниер.
Даяна, Йогата, Боби и Йордан са моите фаворити ,и жалко ,че един ще отпадне още днес
2
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Никога не съм гледал и една секунда от това шоу за гламави.
1
0
 
16
 
! Отговори
Шопо преди 1 месец
То и миналата седмица един си тръгна ,,завинаги,, ама снощи го наградиха с 50 лв,че бил човек на Опосумите ...