Мъж тормози Кейти и Орландо

Бездомник се опитал да влезе в дома на певицата
Обновена: 22 сеп 2020 17:58 | 22 сеп 2020 17:32, Ивета Иванова
4
Мъж тормози Кейти и Орландо
Снимка: БГНЕС

Кейти Пери, Орландо Блум, новородената им дъщеря Дейзи Доув и синът на Орландо от Миранда Кер - Флин, са си издействали ограничителна заповед срещу мъж, наречен Уилям Тери.

Мъжът нахлувал в имота на Кейти и тормозил семейството на певицата.
Според "The Blast", звездата се е сдобила с ограничителната заповед на 15 септември, а Уилям Тери е бездомник и живее в сив автомобил седан.
 
"Не го познавам. Той е напълно непознат, който нахлу с взлом в моята собственост, преследва ме и заплашва семейството ми", написала е Кейти в официални документи.
 
Изпълнителката посочва, че на 8-и септември Уилям Тери е прескочил оградата на имота ѝ в Бевърли Хилс. Мъжът казал на охраната на Кейти, че възнамерявал да влезе в дома на певицата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
0
 
! Отговори
Ехаааа преди 3 години
Туй американските скитнизи и бездомнизи не са като нашенските.Тоя кклошар дето рови по контейнерите за някое старо парче пица и живее в 200-годишния си седан сигурно е ходил на всичките и концерти... първи е гледал премиерите на филмите с Орландо...слагал е лайкове под статиите за "великата" холивудска двойка... и един ден е решил да ги посети и поздрави ... по съседски . Пък те - ограничителна заповед. Срамота.Сигурно човека си е продал къщата и е купил тоя седан за да е близо до идолите си.
3
1
 
2
 
! Отговори
Корландо преди 3 години
Ако си беше запазил лъка на Леголас, щеше да го гръмне.
2
1
 
7
 
! Отговори
Totenkopf преди 3 години
Нищо не се разбира от така написан текст. Мега неграмотна си Ивета.
1
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Научихме за бездомника, който тормозел Кейти,а сега напишете нещо за изгубеното куче на Орландо, плаче ли още Орландо за кучето си, нека да изберем едно куче от нашите в софийската махала и да го пратим до Орландо, че пак да направим семейството щастливо.