Плеймейтката Жанета Осипова истеряса във "Фермата"

Стана ратай и съзря опит да я унижат
23 сеп 2020 07:14, Александър Попов
64
Плеймейтката Жанета Осипова истеряса във "Фермата"
Снимка: bTV
Плеймейтката Жанета тотално подлуди участниците във "Фермата" с претенциите и истериите си. Разглезената блондинка изпадна в нервна криза, след като беше избрана за ратай и се наложи да поеме грижата за животните в стопанството.
 
Да разжалва сексбомбата до общ работник реши строителят и фермер на седмицата Боби под одобрителните погледи на останалите участници. Последва шоу, каквото никой не очакваше.   
 
"Искат да ме унижат, това е единствената им възможност в живота да се направят на големи мъже! Когато изляза от фермата, аз ще бъда Жанета Осипова, ще имам любовта и подкрепата на хората, а вие ще бъдете никои!", разкрещя се плеймейтката на конкурентите си и яростно започна да хвърля дрехите си където й падне. Приятелката й - художничката Антония, й предложи мента, глог и валериан за успокоение на нервите, но без успех.
 
Набрала скорост, Осипова реши да саботира правилата в стопанството. 
 
"Не съм пионка, не могат да ме местят където си искат и да ми казват какво да правя! Няма да изпълнявам нарежданията. Аз съм силен човек, аз съм Жанета Осипова. Край!“, развихри се докрай плеймейтката, непримирима към новата си длъжност. 
 
Ако тя наистина откаже да изпълнява задълженията си на ратай, всички във фермата могат да отнесат солена глоба.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още по темата: ФерматаЖанета Осипова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Целулит ли виждам?
39
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Такива като тази са с много грешна представа за себе си и за това какво мисли обществото за тях.Медиите подклаждат тази заблуда за да си правят гаргара хората с подобни екземпляри.Подобни женчета си въобразяват,че като си подменят визията карикатурно,ходят по жалки конкурсчета за компаньонки мъжете трябва да им падат в краката и да ги глезят,а другите жени да им завиждат.Да,ама не.Те са просто компаньонки,унижаващи се за някой и друг лев.
38
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Завалийката е изпаднала в бяс след като е разбрала че баш спонсора дьдо Ицо Стоте ритна камбаната.
37
0
 
14
 
! Отговори
Умен и знешт преди 3 години
Тая не беше ли прибита от ина фрезьорка ъмчи маи тъй беши.
36
0
 
21
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 3 години
Дамата от село Бов пропуска невероятни възможности да направи първия в България агро-еро-календар каквито има в Австрия. Там едни хубавици правят еро календари на аграрна тематика - карат трактор по прашки, доят крава разкрачени, кофата с мляко е между краката, наведена с мотиката и т.н. Това беше и идеята на главния фермер но тя не можа да отиграе ситуацията.
35
0
 
24
 
! Отговори
Аззз преди 3 години
Хаха, таман на мястото си е била при дoбuтъкa
34
0
 
5
 
! Отговори
тюх ну да преди 3 години
Трябваше да я вкарат в кралския двор, а не във фермата.
33
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази простотия гледа ли я някой? Отвратително предаване с изтекъл срок.
32
0
 
20
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 3 години
Плеймейтката е ясна - двата съсела са я вкарали шоу да става. Смешното е как сериозни хора (уж) и говорят някакви тъпотии, морал, цели, идеали. Фермера на седмицата и обяснява концепции некакви... мани мани излагат се. Приемат нещата за по-сериозни отколкото са. Избираш я за ратай, сипваш си една купа с пуканки и гледаш.
31
0
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колкото и да се чудя, не мога до разбера защо да си деформиран проститут е престижно. Абсурдно е колко много си вярват тия кухи ***, които стават само за една единствена дейност и по естеството си са по-близо до вещи, отколкото до хора.
30
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Липсват ѝ нарк0тиците.
29
1
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
преди има-няма 100г. жената е вършила цялата работа в къщата - от гледането на децата, през грижа за добитъка, че до кърската работа.. когато мъжете са били на фронта. Ето това е достойно за уважение. В днешно време явно за определена група хора е геройство да си сложиш ц*цки, дж*чки и да си ***.
28
0
 
81
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е реалната картина в страната. Ето докъде стигна целенасоченото опростачване на народа! Това са идолите на младите, ***, неграмотни, неможещи да говорят и да защитят това което искат, НО с големите претенции че са много важни и всички трябва да им се подчиняват и да ги уважават. Какво уважение трябва да имаш към такива хора? На простака постоянно трябва да му казваш къде му е мястото, а не да се мълчи!
27
0
 
39
 
! Отговори
Предложение преди 3 години
Сложете я царица на клозета тая Оса.
26
0
 
36
 
! Отговори
Само питам... преди 3 години
... а защо участничка със статут на "крава" е повишена в "ратай"? Да не е спечелила някое от състезанията им за интелигентност и сръчност ? Тя не е за кърска "работа" на нея и дай да лежи прелъстяващо и да бъде доена от яки ратаи ......Върнрте баланса в играта , съсели .......
25
0
 
27
 
! Отговори
наблюдател преди 3 години
Не гледам такива глупости и явно нищо не съм пропуснал.
24
0
 
29
 
! Отговори
Извисен до нибету преди 3 години
Леле, ква драма-тя реве,и аз ревъ! Напрао-Шекспир да бе жив-щеше да вади перото и да пише нов сценарий-бе то сюжет,бе то динамика,бе то..абе сичку бе!*** толкуц интилигентност,*** толкуз истественост в туй придаване,му толкуз никакъв сцинарии,*** напро класика ша стани туй! Давйти още от тая класика и емоциуналнъ заря-да ми с а пълни тъй душатъ ,да са изпълвъм и извисявъм нависоку-нависоку-чак до нибету! Извинети мъ за праописнити грешки,*** съм от селу и ний не държим на праописъ,а на извесиностъ!
23
3
 
30
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Поредната изтрещяла от гордост феминистка и най- вероятно бъдеща лесбийка, обърнала от злоба резбата...
22
5
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какъв трябва да си за да си легнеш пред телевизора и два часа да гледаш как режат дъски и коват пирони?Наистина не разбирам?
21
5
 
27
 
! Отговори
Абе преди 3 години
Хората наистина ли с такива подобия на предавания ли си запълват свободното време? Или просто БиТиВи ви плаща повечко, за да им рекламирате бозите?