Кражба на алкохол взриви мира във "Фермата"

Адвокатите Милена и Асен посегнаха на запасите
30 сеп 2020 09:57, Александър Попов
63
Кражба на алкохол взриви мира във "Фермата"
Снимка: Фермата

Безогледна кражба на алкохол взриви крехкия мир в риалитито "Фермата". В среднощен екшън двама от участниците в шоуто се промъкнаха до общите запаси с храна и напитки в стопанството, и си тръгнаха с богата плячка.

Още по темата
Адвокатите Милена и Асен, които през тази седмица са ратаи и живеят в отделна колиба, откраднаха десетина кенчета с бира и седнаха да се черпят тайно от останалите. След като обърнаха по няколко чаши с пенливата напитка, двамата развеселени се похвалиха с подмолната си постъпка. Реакцията на останалите фермери не закъсня.

"Големи тарикати ще излезете вие, адвокатите! Но нали знаете кой се смее последен?", побесня пилотът Петър след признанието на крадците и в яда си счупи първата чаша, попаднала пред погледа му.

"След като сте нагли, ще бъдете и гладни!", изсъска през зъби президентският гвардеец и тазседмичен шеф в стопанството Калоян, твърдо решен да остави провинилите се без храна.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още по темата: алкохолФермата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
5
 
! Отговори
аиде айде БРУТЕ преди 3 години
До Анонимен Преди това нямаше ли същото при тютюна,значи ако пушиш взимаш всичко,ако не пушиш си солидарен.*** съм ви аз на тая текезесарска солидарност
16
6
 
9
 
! Отговори
Фермата преди 3 години
И този Петър се оказа злоба, първо Милена пита може ли може, не и казаха колко да си вземе; а после си признават. Признат грях, половин грях. Просто адвокатите са умни хора, и много умело изпързаляха ***. Още миналата година коментирах, че подборът за участие не е добър. Подбират много комплексари- злобната вещица Надежда, малко я е бил първият й съпруг- интригантка, клюкарка, подла, злобна, проста, а иначе се слага, че можела да готви.
15
5
 
2
 
! Отговори
Шопо преди 3 години
Мургавелката Миленка май,май....Мда...
14
6
 
6
 
! Отговори
Активист на БСП преди 3 години
Това е лицето на българските юристи-злоупотребяващи с спиртни питиета,склонност към клептомания и пристрастеност към тлъсти хонорари...
13
9
 
15
 
! Отговори
Извадката преди 3 години
До Анонимен Първо- Милена НЕ си взе тайно бира,а попита-може ли да си вземе бира?Да,може.И тя си е права-не е уточнила колко! Второ.настройката срещу Милена е точно от тъпите патки-Дана,Мария и най-вече Надя ,комплексарите ""мъжкар"" и селските бекове-Ачо и бай ти Митко.Най-точните-Даяна и мага са-пас.А и така е в БГ-тия, които са нискоинтетелегентни знаят ,че не могат да стигнат ниво и разчитат на количеството/но не и на качеството/! То затова сме и на тоя хал!
12
1
 
5
 
! Отговори
Мераклиев преди 3 години
Не бих и отказал на Миленчето..не бих...бих се обзаложил дори че е много всеотдайна...
11
4
 
18
 
! Отговори
expert преди 3 години
НА ВСЕКИ Е ЯСНО ЧЕ В БГ ЮРИСТИ И АДВОКАТИ СА най-ГОЛЕМИ крадци!!! РОМИТЕ бледнеят прев мащаба и наглостта ИМ!!
10
18
 
17
 
! Отговори
Турчин преди 3 години
Каква излезе тя. Докато рома бачка и кове желязо, адвокатите, които трябваше да са ратаи окрадоха алкохола. Така е и в държавата. Обвинявате ромите за всичко, докато крадете и мамите. После що сте на този хал.
9
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тея канали не фалираха ли още се мъчат,манипулират глупавите които въобще сядат да гледат тези буламачи ама толкова да са..след 1 сезон 2 то се превърна в такъв ..кой ще иска да си губи времето то е ценно с тея бози в босфр тв
8
4
 
10
 
! Отговори
Накратко преди 3 години
В това предаване нямаше ли и ром.Ако всичко не е нагласено не трябва да се оплакваме повече от ромите .Адвокатите ги задминаха.
7
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не се учудвам, че има българи, гледащи това предаване, още повече бтв и изобщо телевизия..
6
2
 
5
 
! Отговори
шок и ужас.беге преди 3 години
хахаха сетих се за култовия стих"Не човек , а желязо -просъска агентът фашист".....
5
2
 
30
 
! Отговори
Пламен преди 3 години
***,всичко е нагласено. Не схващате ли ?
4
3
 
10
 
! Отговори
. преди 3 години
А защо не им наупиха тиквите??? Заради кирливите пари! Всички са там за пари и за пари и родителите си биха продали!
3
9
 
7
 
! Отговори
Предст.извадка преди 3 години
А, забравих ***-както единствено Милена забеляза- той кат бе патрон-веднага социалните се задействаха и намалиха цените. Та така си е- мислех си,че по-прости от кифлите не може да има,ама ей на-онова селско парче- Дана доста ги задмина! А тая смотаната Надя върти интригите-тя само обикаля и настройва всички срещу всички! И понеже всички дълбоко в себе си знаят ,че са ***,прости и необразовани- търсят да си излеят гнева към една жена,която има собствен бизнес, умна,инетлигента.Но не могат!
2
13
 
18
 
! Отговори
Предст.извадка преди 3 години
Милена бе права в едно-това предаване е една представителна извадка. Гледаме ги- някакви супер *** патки - Дана,Надя,Ванчето и Мария.2 кифли-едната я изгониха вече и 2 нормални жени- Милена и Даяна.Мъжката страна-някакви комплексари ,правещи се на мъже- Петър, Калоян и македонеца и двама селяндъра- чичо ви Митко и Ачо.И един що годе свестен-фокусника.И Асен-градско чадо.И в такава следа живеем-заобиколени от кифли, комплексари, *** патки и ***! И онова-Дана-ултрас и на Уевски-бравос!
1
3
 
51
 
! Отговори
Жоро преди 3 години
Крадливо племе са си адвокатите...