Поза: Защо Мелания Тръмп винаги е с отворена уста?

Вижте защо тя застава така пред фотографите
18
Поза: Защо Мелания Тръмп винаги е с отворена уста?
БГНЕС

Селфито отдавна намери място в речника ни и постепенно всеки от нас започна да се учи как да позира пред камера. Независимо дали сами ще си правите снимка, или ще оставите тази задача на друг, то правилното заставане е от изключителна важност за лайковете в социалните мрежи. 

Някои от нас предпочитат да остават в сянка по време на групови снимки, докато други търсят централното място сред приятелите си, за да може хората да забележат първо тях. Това, което Мелания Тръмп обича да прави, е така наречената рибешка уста. Физиономията може да бъде забелязана на много от официалните ѝ снимки, направени през последните 15 години.
 
Обикновено използвана от звездите по червения килим, рибешката уста е лицева поза, при която горната и долната устна са съвсем леко разделени и разтеглени в почти незабележима усмивка. Името идва от приликата с устата на рибата. Интересното е, че това е една от най-добрите пози за пред камера. 
 
„Така визията придобива доста сексапилен оттенък“, казва експертът по езика на тялото Трейс Браун пред InStyle. По този начин устните изглеждат по-големи от обикновено. Тя добавя, че супермоделите са любители на този вид усмивка, защото по този начин не привличат внимание към лицето си, а оставят критиците да се фокусират върху дрехите. 
 
Още за начина, по който позира Мелания Тръмп четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
уточнение:-Звездичките долу в скобите са официалното название на прародителя на "следящиязаеретични изрази на коментиращите"..
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кукла. Какво значение има как са я инструктирали да позира?
9
1
 
5
 
! Отговори
Раши преди 3 години
И на моята се*с кукла устата е постоянно отворена - просто така ги произвеждат.
8
1
 
5
 
! Отговори
байдончо преди 3 години
утре напишете статия на тема коя е любимата и поза в секса
7
3
 
4
 
! Отговори
Конски доктор преди 3 години
Щото като малка е имала криви зъби а дъртия паричко дето я спонсорира се е оказал стиснат и е платил за евтина зъбна корекция . Сега трябва да си държи устата отворена за да прикрива и дефекта от зъбната операция . п.с. А може би стареца -спонсор я е искал с полуотворена уста постоянно .Да е в готовност. Ако случайно вдигне ненадейно самолета .
6
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По навик
5
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хубава си е жената.
4
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой може и има сурать го прави! Евалла! Кой не да не завижда а да си духа супата!
3
4
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво седнаха да се заяждат отново с Мелания? Отворена уста звучи грозно и може би това е целта - да изглежда наистина така. Жената на снимката изглежда чудесно има хубава усмивка и красиво наредени зъби. Как според някои трябва да изглежда - със свити като от лимонтузу устни, така ли? Много ми е интересно какво ли щяха да измислят тогава? Някои хора като тръгнат да се заяждат, нямат спирка. Харесвайте Тръмп или не, но оставете жена му и сина му на мира.
2
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Въпрос/и?- Защо Майкъл, мъжът на Обама винаги е с пакет?муа-ха-хаЗащо оБиден беше с микрофон, проверете за клипове в нета и ще видите.Защо държеше химикалка? Защото иначе прави онези старческите загребвания, все едно търси помощха-ха
1
19
 
3
 
! Отговори
Шопо преди 3 години
Ами :,,Винаги готов/а/