Бела Хадид се похвали с нестандартен маникюр

Моделът избра една от тенденциите за есента
9 окт 2020 23:50, Иванка Гъркова
12
Бела Хадид се похвали с нестандартен маникюр
Снимка: БГНЕС

Есента е един от най-пъстрите сезони на годината, като ни предразполага да използваме красивите му цветове в своя маникюр. Всички вариации на оранжево, кафяво, зелено и бежово са най-търсените за лакиране на ноктите. Някои от нас обаче „бягат“ от стандартните идеи и търсят нещо по-различно. Да вземем например Бела Хадид. Моделът обича да експериментира с френския маникюр и тези дни ни вдъхнови за една нова тенденция, свързана с него.

Вместо да поиска само обикновените бели ленти,  красавицата е приела предизвикателството на нейната маникюристка – да ѝ сложи няколко изкрящи лака на всяка плочка. При това те образуват не какво да е, а причудливи гъбки и цветенца.

В своя профил в Instagram Мей Каваджири, която има салон в Ню Йорк и работи с Дуа Липа и Емили Ратайковски, се похвали с ноктите на Бела Хадид, публикувайки няколко снимки. Те са направени специално за рождения ден на модела, който е на 9 октомври. 

Вижте маникюрът на Бела Хадид в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каква "новина" само! От вълнение не можах да заспя.Такива "новини" ги пишете по тийн сайтовете. Нас какво ни дреме за невероятния маникюр на Бела Хадид?
4
0
 
2
 
! Отговори
haha преди 3 години
Е, бива, бива, натрапване на известни лица от Америка, ама прекалявате. Не беше Кардашиан, не беше Хадид. Кви са тия и какво ни интересува какво са направили. Защо им правите безплатна реклама? Има къде, къде по-важни, интересни и умни жени.
3
5
 
1
 
! Отговори
Смешно - тъжно преди 3 години
Тия отчаяни коментиру мъже тук не могат и да сънуват жена като Бела, но по всяка вероятност и с каквато и да е жена не са били от много отдавна :D Добре че са анонимните коментари в интернет да си изливате злобата :D :D :D
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С тая физиономия ми прилича на пустинна лисица.
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аууу, ужасТ!!! Надявам се всички да са добре след интервенцията.