През 2007 г.: Уилям зарязал Кейт по телефона

Ето какво твърди историк
12 окт 2020 20:55, Ивета Иванова
9
През 2007 г.: Уилям зарязал Кейт по телефона
Снимка: БГНЕС

Принц Уилям и Кейт Мидълтън са една от най-обичаните светски двойки, но и в тяхната връзка е имало доста неловки моменти през годините.

Според новата книга на историка Робърт Лейси, "Battle of the Brothers", Уилям и Кейт имали проблеми във връзката си през 2007 г.
 
В същата година принцът се обадил на Мидълтън, докато тя била на работа, и скъсал с нея по телефона. Но, дори това да изглежда незряло, Уилям поне провел 1-часов телефонен разговор с нея и двамата обсъдили доста неща.
 
"Казва се, че Кейт се е извинила и е напуснала работна среща, за да приеме обаждането от Уилям. Уилям тогава пиел доста, бил офицер в армията, но доста често забелязван в нощни клубове. Кейт се затворила в стая за повече от час и двойката обсъждала бъдещето си.".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
гонене*от папараци МИ5 и МИ6
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да видим кога и Кейт ще има фатална катастрофа гонана от папараци тип МИ5 и МИ6.
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По настояване на баба му Елизабет II*
3
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това означава, че Уилям се е оженил за Картрин Мидълтън по нейно настояване. Втори Чарлз. Излизат им кирливите ризи на кралското семейство. с фалшивите усмивки.
2
2
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
уникална "усмивка" има принцот Уилиам!..Нещо средно м/у озъбване и спазъм на лицевите му мускули...А Кейт,...тя си е добре обгрижвана,обличана,гримирана и смазвана..Все пак "Трети престолонаследници" са..И лубимци на Дъртата..
1
1
 
10
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Аууу,колко...интересноо,разказва...историка,как ме...впечатли Уййлям,как...отрязал Кейт по...телефона и как...пиел често,защото бил...офицер.Всичко много ме заинтригува...наистина.