Любов с туш: Джо Джонас с татус за съпругата си

Певецът посвети на Софи Търнър рисунка на врата си
14 окт 2020 18:51, Ивета Иванова
7
Любов с туш: Джо Джонас с татус за съпругата си
Снимка: БГНЕС

Джо Джонас и Софи Търнър са една от най-сладките звездни двойки и го доказват за пореден път. Музикантът и актрисата скоро станаха родители за първи път и явно са по-влюбени и щастливи отвсякога!

31-годишният певец скоро показа в социалните мрежи, че си е направил татуировка, посветена на Софи. От публикациите се разбира, че тя е дело на татуиста n.a.l, който работи в Лос Анджелис.
 
Татусът е на врата на Джонас и представлява ключалка, в която се виждат окото на Търнър и част от устните ѝ. Феновете са възхитени от идеята на Джо.
 
Актрисата от "Игра на тронове" скоро пък показа снимки от времето, когато беше бременна. Софи дари съпруга си с дъщеря, която носи името Уила, през юли.
 
"Те са вкъщи и свикват с новото. Джо е много деен и участва в процеса. Той иска да направи всичко, което може и обича да бъде с бебето и да помага на Софи. Всеки е много развълнуван за тях", твърди източник на "E!News".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не мооо спа. Имам кошмари след тази вест.
3
0
 
2
 
! Отговори
Радо преди 3 години
Негова си работа. Ако иска да си я сложи на челото. Все стая.
2
0
 
0
 
! Отговори
ЛЕНИН МОРЕНО преди 3 години
Софи развали Х МЕН , А ***..тия режисиор Браян Сингър--направи супер добър ''Даис оф Футуре Паст'''...И *** ТОТАЛНО АПОКАЛИПСИСА И ДАРК ФИНИКС !!ЗАЩО НЕ ФИЛМИРА МИСТЪР СИНИСТЪР, МАСТЕР МОЛД, ШАДОЛ КИНГ, МОРФ. ?А НАПРАВИ ОТНОВО ЗА ДЖИН ГРЕЙ, ИЗИГРАНА ОТ ТАЗИ СЛАБА И ИЗДУХАНА СОФИ ТЪРНЕР ??
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Татуироката почти НЕ може да се махне. НЕ ти трябват татуировки..... Преди години са слагали Белег, Жигосвали са с нагорещено желязо, Затворниците в затвора.Ако си слагаш татуировка, по- добре да може да се залепя и отлепя и ако решиш да я махнеш.