Маска за лице и упражнения - тайната за красота на Джейн Фонда

Актрисата държи и на качествения сън
15 окт 2020 23:00, Иванка Гъркова
9
Маска за лице и упражнения - тайната за красота на Джейн Фонда
БГНЕС

Тя е една от най-известните баби на Холивуд, за които годините са просто цифри. Въпреки че се раздели с ботокса, тя се храни здравословно, не спира да тренира и изумява света със своя ослепителен външен вид. Тя е Джейн Фонда, но кой би ѝ дал 82? 

Известната актриса, която през последните години се отличава със сивата си коса, разчита на няколко любими свои продукта, с които не може да скрие бръчките, но пък има по-хубава и здрава кожа. 
 
„Подобно на толкова много хора в наши дни, аз непрекъснато си мия ръцете“, казва пред Oprahmag Фонда, която говори за това, че не пропуска дезинфекцията по време на пандемията. Заради голямото количество сапун и дезинфектант, което попада по ръцете ѝ, тя използва дълбоко хидратиращ крем, с който забравя за сухотата. 
 
На какъв грим разчита Джейн Фонда? 
 
Актрисата признава, че вече не обръща голямо внимание на грима и гледа той да не е тежък. Тъй като заради коронавируса се налага често да говори онлайн и се показва по Zoom, тя разчита на червило за своята безпроблемна визия на екрана. 
 
„Никога не съм носила червило, но с напредването на възрастта, особено със сивата коса, се нуждая от някакъв цвят на устните, иначе просто ще изглеждам бледа“, обяснява тя. 
 
Как актрисата поддържа кожата си? 
 
По думите ѝ, всичко се дължи на няколко навика, които тя си изгражда през годините. 
 
„Наслаждавам се на маска за лице, докато се отпускам в края на деня“, казва Фонда, която е почитател на така наречените sheet маски и държи да защити лицето си от слънчевите лъчи. 
 
Още от тайните за красота на Джейн Фонда четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
7
 
! Отговори
ми, преди 3 години
Джейн Фонда изглежда точно на колкото години е.И никакъв грим или фотошоп не може да скрие това.Който си е правил на младини пластични операции, старее по-бързо и по-грозно.А колкото повече се прекроява,мазноти и шпаклова толкова по-уродливо изглежда.Във входа който живея има една госпожа на 87г.и един господин на 90г.Джей Фонда и на малкия им пръст не може да стъпи по външност.
7
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И аз като нося маска не ме виждат колко съм простт.
6
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тайната е пластичната хирургия и милиони $.
5
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Джейн Фонда, точно, за жалост има малшанса да остарява по грозен начин. Това няма как да го скрият маските. Но това, че полага усилия за себе си е похвално. За още по-голяма жалост не всички са с нейните възможности, за да го правят за себе си.
4
2
 
1
 
! Отговори
Насакото Яката преди 3 години
Ех, както казват "старост, нерадост". Човек е готин докато е млад. После не става с маски и прочие.
3
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От снимката все едно гледа баща и - Хенри Фонда. На стари години съвсем е заприличала на стареца!
2
4
 
4
 
! Отговори
Българин преди 3 години
По много магистрали в САЩ има химически тоалетни на които пише: "Това е Джейн Фонда. Употребете я добре. От ветераните във Виетнам". Някои навярно помнят дейността и' по време на войната във Виетнам. Например, снимката на виетнамски танк. Патриотка, нали?
1
2
 
3
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 3 години
Лъже мpъcницaтa. В петък флиза у фризерот, и излиза у фторник или в аряда най късно.