Внукът на Джак Никълсън заби кака топмодел

Двамата опитват да не афишират връзката си
Обновена: 15 окт 2020 07:56 | 15 окт 2020 07:37, Александър Попов
16
Внукът на Джак Никълсън заби кака топмодел
Снимка: БГНЕС
Внукът на Джак Никълсън, излиза с топмодела Бела Хадид. 21-годишният Дюк Никълсън и три години по-голямата Бела засега не афишират връзката си, но папараците вече ги спипаха на няколко пъти.
 
Хадид е била на рождения ден на новия си любим, а по-късно е отлетяла с частен самолет с него и приятелите си, за да си устроят празничен пикник на езеро, съобщава NYT. Влюбените са били засечени заедно и в някои от най-тузарските ресторанти в Ню Йорк, като са си разменяли нежности и целувки.
 
Дюк е начинаещ актьор. Той е решил да тръгне по стъпките на известния си дядо и да свърже живота си с изкуството. Неговият лик вече е върху обложка на албум на Лана Дел Рей в ролята му в трилъра "Ние" и участва в драмата на Никълъс Джареки "Страната на мечтите", която ще излезе тази година. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
3
 
! Отговори
С достатъчно опит преди 3 години
До No7 ДРУГ ЧОВЕК: .. ти си голяма "чайка" бре, как така на 21 няма да те погледнат..ами виш какво им харесва на девойките и го прави: има пият; има търсят мускули; има търсят за по 1 вечер по дискотеките. Най-харно на 21 да се оглеждаш за каки на по 32+ до към 40+ (колкото ти държи фантазията :) ).. Аз като стъпих на тази плоскост и 15 години докато се оженя, се протрих ...да сменям/комбинирам/редувам и т.н.Така че не е важно дали си 'убав, богат или можещ, просто трябва да подхождаш правилно!
9
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До друг човек Теб не са те поглеждали не защото не си човек на някой известен, ами защото сега при българите изобщо не се държи да си имаш приятел/ка и да се ожениш за някой. Ако се беше родил преди в някое село сто на сто щеше да си намериш жена. Тогава почти всички са се женели, а не са били скучни и задръстени като днешните хора. Сега никой не обръща внимание на никой. Но и сега при ромите и др. малцинства всички могат да се оженят, само на българите не им върви.Но ние сами сме си виновни.
8
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До друг човек Да бе да и защо пък, за да имаш гадже трябва да си човек на някой известен?! Най се дразня, когато някой мисли така! Това според мен зависи от порядките в едно общество и от хората, а не до това дали си известен, или не.Нашите баби и дядовци навремето да не би да са били деца на известни и богати личности, та са се женели всички млади.Тогава се е държало на това.Сега изобщо не се държи на това, затова хората са скучни и не си обръщат внимание.Сега живеят като монасите!Пълна скука!
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя прилича на Хари Магуайър от Юнайтед, но малко по-грозен.
6
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За да стане новина заглавието трябва да бъде "наопаки"!...кака топмодел заби Внукът на Джак Никълсън...Ама то журняля не се става в БГ "***" новини;)
5
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама те сега съвкуплявали ли са се?
4
3
 
31
 
! Отговори
друг човек преди 3 години
Даже и за гаджетата трябва да си човек на някого. Аз на 21 не ме поглеждаха нито каки, нито маки.
3
0
 
14
 
! Отговори
Дедо Пенс преди 3 години
Стария Джак... Казват че добре си е поживял...
2
0
 
16
 
! Отговори
12 преди 3 години
Ако има патката на дядо си, няма да има грижа.
1
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дано е така чаровен, както известния си дядо.