Актрисата Даяна Ханджиева под юргана с фокусника Йордан

Тя се шокира, че той имал годеница от година и половина
16 окт 2020 11:15, Александър Попов
31
Актрисата Даяна Ханджиева под юргана с фокусника Йордан
Снимка: Фермата
Тази седмица фермерите имаха възможност да изгледат за първи път видеовизитките на всеки от групата, което предизвика бурни емоции у Даяна Ханджиева. Актрисата чак сега видя годеницата на Йордан и разбра, че те са обвързани от година и половина. След първоначалното притеснение, двамата изясниха отношенията си и си легнаха един до друг, а на сутринта се събудиха прегърнати.
 
"Днешната сутрин беше по-различна от останалите заради шока, който всички изпитахме от визитките и това, че осъзнахме, че живеем с хора, които тотално не познаваме. Сега вече имам едно наум от това, което видях", лаконично коментира красивата актриса.
 
Междувременно Поли Хубавенска стана поредната жена във "Фермата", която ще трябва да защитава мястото си в шоуто на дуел в събота вечер. Тя бе избрана от фермера на седмицата Петър, според когото певицата допринася в най-малка степен за общата работа в стопанството.
 
"Целта ни тук е да изградим една мечта, да създадем домакинство от нулата. Моят избор се основава само на коефициента на полезна дейност на всяка от жените. За Поли водещото е как влияе емоционално на хората. Иска да сме приятели, да хапваме, да пийваме, да се веселим. Но ние сме тук, за да изпълним една мечта. Изборът ми е безпристрастен, бих номинирал и най-близкия си човек тук, ако не се труди достатъчно", коментира пилотът, според когото много от участниците нямат реална преценка за себе си и това, което правят.
 
Поли не скри изненадата и обидата си от мнението на част от групата и обясни, че това, което прави тя не е по-малко важно от приноса на останалите фермери.
 
"Полезен си, когато чукаш пирони или си най-деен в кухнята? Аз не мисля така. Смятам, че това, което аз умея да правя – да давам храна за душата, не е по-малко важно", обясни Поли, която често е обвинявана, че отделя твърде много време на външния си вид.
 
Тази вечер победителката в конкурса "Мис Бикини" ще избере съперничката си на Арената сред останалите жени в стопанството, но без Мария, която спечели имунитет от дуел в седмичната битка.
 
"Поли може да е много напомпана от вдигането на тежести, но не е достатъчно пластична“, коментира художничката Антония, която очаква народната певица да я предизвика на Арената и дори се хвана на бас с Дана, че именно тя ще е втори дуелист в събота вечер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
1
 
! Отговори
мдаа преди 3 години
Що не му сменят името на това предаване от ФЕРМАТА на ****
17
0
 
3
 
! Отговори
Вики преди 3 години
Каква актриса е тази Даяна? Влезе в една роля, защото мина през леглата на хората, от които зависеше. Сега няма и няма да има друга роля. Тя няма образование за такава. Тя е танцьорка. Много глупави мъже имало, бе... Вижте й кльощавото тяло със щръкнали рамена и *** лице. Изглежда като болна от болемия. За каква красавица се мисли?
16
0
 
10
 
! Отговори
ми, преди 3 години
Иванушка и Андрешко тръгнаха добре с първи сезон на Фермата и с всеки следващ оакват положението.Дори инициативата им ДНК не може да замаже положението.Не могат да се надскочат и това е,а не са все пак по 190 см. Носят простотийката у себе си и я натрапват в предаванията си.Същото е и с тЪпарев и Гей'тушев у другата чалгаска телевизия.
15
0
 
2
 
! Отговори
УРКО преди 3 години
УУУУУУУУ!!!!!ОООООО!!!ъ?!
14
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това предаване не струва, аз гледам само Бразди.
13
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
затова Продуцентите изгониха адв. Милена и оставиха селското силиконово чалгаре и всякви "моми" , та да има евтин сеир !Обидно е ,че смятат Българите за прости сеирджии.
12
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До dramaqueen 13Театъра вече е сниман пролетта.
11
0
 
6
 
! Отговори
mag преди 3 години
Ми човека е Фокусник ;-)
10
0
 
14
 
! Отговори
Ко преди 3 години
Режисура и ние гледаме уж че наистина. В дотоворчето има клауза. Ако хванеш гадже във фермата и правиш цуни гуни ще се качи хонорара. Тя се е спряла на Йордан. Как пък всеки сезон има драми и любов?
9
0
 
7
 
! Отговори
dramaqueen преди 3 години
Даяна си играе играта , доста конфузно ще е като излязат и си гледат изпълненията
8
3
 
4
 
! Отговори
Българин преди 3 години
До Анонимен 8Написах че тоя е гербаджия и ми итриха поста! Муахахахаа....Ами чудесно!На такива като теб трябва да им трият постовете
7
0
 
7
 
! Отговори
Асен преди 3 години
Оф аман от уви дето нищо не разбрали.
6
0
 
14
 
! Отговори
Иван преди 3 години
И на нея ще й изтече срока на годност !
5
0
 
34
 
! Отговори
... преди 3 години
Епа да ви кажа ни актрисата познавам ни фермата гледам! И сега като прочетох тази статия и си викам ми нищо ама абсолютно нищо не съм изпуснал от това си не знание!
4
0
 
9
 
! Отговори
За преди 3 години
какво иде реч?
3
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
фокусът се е казвал "изчезващия салам"
2
0
 
12
 
! Отговори
Леле преди 3 години
А?
1
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голям фокус и е направил, национална новина!