Антония си тръгна разревана от "Фермата"

Неочакван триумф и горчиви сълзи след женската битка
18 окт 2020 08:20, Александър Попов
65
Антония си тръгна разревана от "Фермата"
Снимка: Фермата

Драматичен обрат и горчиви сълзи сложиха точка на женския сблъсък във "Фермата".

Художничката Антония си тръгна победена и разревана след тежка битка на Арената за дуели. Въпреки самоуверената й заявка, че ще смачка съперничката си, народната певица и състезателка по бодибилдинг Поли Хубавенска я изхвърли от стопанството.  

След като художничката взе първите две битки, гласовитата културистка се развихри и разби опонентката си с 8 на 3.

Първоначално Поли тръгна плахо, но изведнъж набра увереност и демонстрира неочаквана бързина при коването на пирони и бутането на трупи. Народната певица триумфа във финалното, най-тежко изпитание, в което тя и съперничката й трябваше да се задържат на мускули върху движеща се платформа, и показа изумителна сила, издръжливост и воля.

След като се провали, художничката избухна в сълзи.

"Въобще не ми е до парите, не съм дошла в шоуто за 100-те хиляди лева! Пука ми, че се надцених, ядосана съм на себе си", заяви разстроената Антония.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
15
 
! Отговори
ОстърУм преди 3 години
Това същество се оказа поредната "дупка" . Грозна , гнусна , надменна , *** , високомерна ***! На всичко отгоре се оказа и най-голямата интригантка ! Милена ми е цвете спрямо Антоанета . Милена е естественно красива (дори с 15 г. повече от тая чапла) , много умна и правеше всичко целенасочено .Поли ми стана доста симпатична,в нея само ме дразнеше постоянното и гримиране . Петърчо и Калоянчо...доказаха, че са доста прости селинджъри-интриганти!
41
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да не реве Тони."Празната глава"както Калоян нарича Дана, зае освободеното от нея място в злобното трио.
40
0
 
7
 
! Отговори
Затова рева преди 3 години
От високо се пада лошо
39
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това иначе не лошо на външен вид момиче показа, че не е добър човек - дребнава, отмъстителна, самовлюбена и не особено интелигентна. Тя плака от злоба! Много е лошо да надделяват негативните чувства, това води неизменно до сомоизяждане, нищо хубаво и градивно не се получава!
38
0
 
11
 
! Отговори
Безлична преди 3 години
Обвиняваха Поли, че нищо не прави във фермата, но истината е че Антония е тази, която с нищо не допринесе в това предаване.
37
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дуела между Поли и Тони в играта с трупите беше нагласен да спечели Антония, показаха нейното време 1.1 мин., после 2 мин и пак 1мин,т.е.дадоха аванс на Антония с 1 мин., но господ си знае работата и не й помогна
36
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Фермата"на опосумите стана реклама на ЛИДЛ,простотията и мързела.
35
1
 
12
 
! Отговори
Противна преди 3 години
Беше адски противна и нагла. И ушите си залепила до главата като риба :D
34
0
 
10
 
! Отговори
Нищо не става от тая преди 3 години
Добре, че отпадна. Знае само краката да си вдига
33
0
 
13
 
! Отговори
Срам преди 3 години
Като човек на нейните години, доста съм погнусен от повечето ми връстници, че се научиха само на хляба-мекото и на работата-лекото. Във фермата може да види човек накъде върви "обществото'" ни. Младите хора се разделиха на крайни некадърници и на уникални гении. Лошото е че телевизиите бълват от сутрин до вечер само наглите и пропорционално прости люде. Народа ни е болен и не струва!
32
0
 
16
 
! Отговори
Калата преди 3 години
Леле какъв балък беше тоя да й се връзва... А тя нагла, даже зад гърба му казва, че не става и не го харесва :D
31
0
 
18
 
! Отговори
Народна носия преди 3 години
Да, това с народната носия беше много долнопробно. Как може да си сложиш риза от народна носия, която е дълга малко повече от това да ти покрива задните части и да я носиш с гордост ? Всички останали жени във фермата носеха нормални народни носии до под коленете, само тая като хваната от магистралата и даже гимнастика прави и вдига краката :d
30
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Безполезница,използва балъците Калоян и Петър да я довлекат до финал.Само си завираше дирника на камерите като правеше гимнастика.Особено грозно беше като правеше това облечена с долна риза от народна носия която направи на минижуп.С черна прашка си вдигна крака и заголи детеродни части вулгарно.Не напразно си паснаха с плейЛеката.
29
0
 
9
 
! Отговори
Да реве преди 3 години
Ми за реве, аз пък се смея 😁
28
1
 
23
 
! Отговори
Калоян преди 3 години
На мен ми направи супер лошо впечатление като каза пред Поли, че Калоян не става за нея и не и пука за него изобщо. Ами като не ти пука за него защо му се омилкваше и му въртеше мили очи, а ? Щото така и изнасяше за да я бутат напред към финала. А как постъпи към Поли, която я подкрепи като приятел в нейния минал дуел ? Заби и нож в гърба като и се подиграваше. Такъв двуличен и долен човек не заслужава друго освен да бъде изритан като мръсно коте.
27
0
 
24
 
! Отговори
Кифла преди 3 години
Поредната кифла без никакви умения отишла във фермата да се доказва колко е превзета и надута. Добре че се махна, страшно дразнещо същество беше
26
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Беше много злобна, превзета и надута. Нямаше кой знае какви умения и не заслужаваше да спечели фермата. Радвам се че отпадна
25
0
 
19
 
! Отговори
Тя преди 3 години
Антония много си беше повярвала. Страшно самочувствие вадеше ама не оказа без достатъчно покритие
24
0
 
18
 
! Отговори
:)))) преди 3 години
"Много ясно"/непрекъснато повтаряно изречение от Тони/че ще реве.Поли им ''пръсна панаира''/пак Тонин лаф/на самозабравилото се трио и я изхвърли от "сезонът е наш"както се фукаше Антония.
23
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прилично телосложение,хрисима,толерантна,добра от пръв поглед,но дълбоко в душата си,е отмъстителна,интригантка.Една жена държаща на авторитета си,не би се впуснала в епизодични залитания с един не до там само контролиращ се индивид."Фермата" си остава,овцете вътре също,Иван и Андрей си гонят бизнеса,някои с подвити опашки си тръгват към тях,следва обяснение за просташкото държане и т.н.