Фитнес инфлуенсър отричаше съществуването на COVID-19, почина от вируса

33-годишният Дмитрий Стужук имал 1 млн. последователи в Instagram
19 окт 2020 16:23, Нели Христова
194
Фитнес инфлуенсър отричаше съществуването на COVID-19, почина от вируса
Снимка: Instagram

За пореден път коронавирусът отне живота на млад мъж, който не вярваше в заразата.

33-годишният украински фитнес инфлуенсър Дмитрий Стужук се заразил по време на пътешествие в Турция. След като проявява симптоми на COVID-19, той е откаран в болница, а малко по-късно е изписан. Не след дълго обаче състоянието му се влошава и той се връща обратно в интензивното. След това починал.

Дмитрий има близо 1 млн. последователи в Instagrm. Той изглеждал напълно здрав и промотирал здравословен начин на живот. След като се заразил, той публикувал пост в социалната мрежа, в който обяснявал, как не вярвал, че пандемията е истина.

"Аз бях човек, който вярваше, че COVID-19 не съществува докато не се разболях. Болестта е тежка", пише той в Instagram. Първите симптоми се появяват още в Турция, когато гърлото му се подува и започват трудностите с дишането. След като се връща в Украйна, инфлуенсърът си прави тест, който се оказва положителен.

"Болницата е пълна с хора. Някои се лекуват в коридора", допълва той и качва снимка с апарата с кислород, който му помага да диша. Осем дни по-късно Дмитрий е изписан и се прибира у дома, където публикува нова снимка, а постът му гласи, че състоянието му е стабилно.

Но след няколко часа той рязко се влошава и отново е откаран в болницата. Съпругата му, 23-годишната София, казва, че мъжът й изпаднал в безсъзнание.

 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Я пришла к тебе маленькой 19летней Сонечкой, а ушла взрослой и независимой Софией Стужук. ⠀ Да, у нас не сложились отношения. Да, было много проблем. Но эти отношения дали так много нам🙏🏻 Мы столько всего с тобой прожили и пережили. Ты был рядом и в горе и в радости. Ты научил меня столькому многому. Я на всю жизнь останусь тебе благодарна за наших троих прекрасных детей За весь бесценный опыт И за то, кем я с тобой стала Ты встретил меня совсем юной. Обычной 19летней девчонкой, студенткой 2го курса. Полюбил меня, как умел. Забрал к себе и заботился так, как умел. Ты дал так много мне уроков. Я с тобой выросла. Я с тобой стала мамой троих прекрасных деток и даже одного небесного. Я с тобой научилась принимать важные решения. Я с тобой научилась быть взрослой и независимой. Я с тобой стала самодостаточной. Я с тобой нашла свои травмы и боли. Я нашла над чем работать. Я нашла точки роста. Я трансформировалась сумасшедше. Я стала Софией Стужук. Я постоянно придумывала что-то новое и меняла мнение по миллион раз, а ты всё принимал. На любой мой движ ты соглашался в основном с энтузиазмом. Всегда поддерживал любые мои идеи, всегда выслушивал, прислушивался и старался понять. Ты был со мной в самые сложные и самые прекрасные моменты моей жизни. Мы с тобой прожили самый прекрасный опыт на свете рождения наших детей. И твоя поддержка была бесценна. Да, ты никогда не дружил с камерой и сам мне об этом говорил. Но в жизни ты всегда направлял меня и часто давал мне нужные и мудрые советы🙏🏻 За нашими плечами остались 6 лет полных событий. Десятки путешествий, куча эмоций. Господи, как же мне горько, что ты не прислушивался ко мне по поводу здоровья🙏🏻 Но мы всегда уважали выборы друг друга❤️ Мы уже больше не были вместе, но от этого мне больно не меньше. Мне так жаль Мне очень жаль Благодарю тебе за всё, важный мой человек, мой главный учитель, мой проводник, отец моих деток❤️ Ты наш ангел-хранитель и твоя любовь всегда будет оберегать наших ангелочков❤️ Как же больно осознавать Светлая тебе память, Дима Стужук🙏🏻

Публикация, споделена от Sofia Stuzhuk (@sofia_stuzhuk) на

София Стужук има пет милиона последователи в Instagram. Тя също им разказва за трагедията: "Дима има сърдечно-съдови проблеми. Сърцето му не може да се справи", пише тя. Съпругът й изпада в клинична смърт, но докторите успяват да го върнат за кратко обратно към живота. "Състоянието му е много тежко. Никой не може да направи нищо. Аз направих всичко възможно бащата на трите ми деца да оцелее, но нищо вече не зависи от мен", допълва София.

Малко по-късно тя обявява смъртта на Дмитрий.

"Господи, толкова е ужасно да осъзная, че той не е тук с нас", пише София в Instagram.

 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

МУЖСКОЙ ХАРАКТЕР ПРОЯВЛЯЕТСЯ В ДИСЦИПЛИНЕ И НАСТОЙЧИВОСТИ. Ярче всего это прослеживается в спорте 🤜💥🤛 ⠀ Кроме того, спорт — это всегда перезагрузка. Обнуляет лишние эмоции, улучшает кровообращение, дает заряд эндорфинов, появляется лёгкость — в общем, обновляются все ресурсы организма. ⠀ Но важна дисциплина исполнения. Без системы и напора результата не будет. ⠀ Говорят, нужно потратить 10 000 часов на какое-то дело, чтобы добиться в нем успеха. Так вот я уверен, что мало просто много заниматься: важно это делать регулярно. Если вы будете ходить в зал раз в 2 недели — это не будет иметь смысла. ⠀ И это правило работает во всех сферах жизни. Не только в спортзале. Дисциплина и упорство. Когда делаешь через силу, когда иногда лень, не хочется, или думаешь забить вообще и не продолжать. ⠀ Дисциплина побеждает талант💪🏻 ⠀ Согласны? ⠀ Всех крепко🤗

Публикация, споделена от Dima Stuzhuk (@stuzhuk_dmitriy) на

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
160
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма проблем, един плоскоземец по-малко. Светът е станал по-умен без него, гарантирано.
159
5
 
20
 
! Отговори
Насакото Яката преди 3 години
Жена му има страхотно тяло, няма да остане без мъж до нея/ под нея/ върху нея. Като гледам, пуска разголени снимки, не й е прекалено тъжно за загубата. Аз може да се жертвам да й правя компания, докато си намери по-добра партия от мен.
158
1
 
21
 
! Отговори
химика преди 3 години
Вирусът просто го е досъсипал и си е отишъл преждевременно. Но така или иначе, е вървял по пътя на Рич Пияна,Матарацо, Ковач, Насър ел Сонбати. Ясно, че статията е за друго, но не изкарвайте съвременния бодибилдинг здравословен и полезен защото изобщо не е.
157
1
 
16
 
! Отговори
химика преди 3 години
Вижте му втората снимка и я срванете с тази на младия Шон Конъри от 50-те. Нищо здравословно няма при г-н Стужук, лека му пръст, особенно в диуретиците, които очевидно е ползвал за релеф. И не е редно да се представя за таковa!А начина му на трениране, които описва в поста е ужасяващo вреден. Със или без вирус...Междудругото Андреас Мюнцер, известен австрийски културист, който почина през 90-те точно от дехидратация, се оказа , че е имал двойно по-голямо и тежко сърце и унищожени бъбреци.
156
0
 
1
 
! Отговори
Dido преди 3 години
До епидемиолог - толкова си и епидемиолог щом не разбираш!!! Предполагам реално си бакшиш който в момента има повече свободно време на стоянката и цъкаш телефона!В БГ "специалисте" живеят много хора със сърдечни проблеми,които изобщо не подозират за това!Никога не са си правили профилактични прегледи при кардиолог,никога не са вземали мерки за здравето си!Като се започне от деца и се стигне до пенсионери!Тези хора са в риск без да го знаят!Те такива са в графат млад, пък си отиде за 2 дни!!!
155
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жалко за децата.Бившата му съпруга ще се справи - тя затова качва снимки, все едно нищо не е станало.А причината за развода е домашно насилие.Обаче и двамата са странни - привърженици са на раждането вкъщи и яденето на плацента.
154
0
 
29
 
! Отговори
Финансист преди 3 години
Ама кофрата качила една семейна снимка тъжна и следващите дни продължава да се качва охилена все едно нищо не е станало. Инстаграм позьорките са най-голямото зло за днешния свят.
153
6
 
21
 
! Отговори
епидемиолог преди 3 години
Лека му пръст! Не мога да разбера смисъла на тази статия обаче. Поредното плашило може би??Човека е имал проблеми със сърцето и при това положение и обикновен грип с усложнения, би го тръшнал . Но пък нямаше да има статия за него и едва ли щяхме да чуем за него. Много силови спортисти които прекаляват натоварванията и стимуланти, развиват сърдечни проблеми.
152
3
 
2
 
! Отговори
Хм преди 3 години
Не знаех че се дишало с черен дроб...тук е пълно с ***. Всички са много смели, докато не се озоват в болнично легло...е, сега вече и те свършиха....
151
19
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Химията му е направила черния дроб на швейцарско сирене, после умрял от некакъв виртуален вирус, Ковид-19, който всички само по телевизията са виждали! Некой да знае къде е патента на Covid-19, не на Коронавирус, щото короновируса отдавна е патентован като откритие, под US Pstent #10130701.
150
7
 
22
 
! Отговори
Напиши коментар преди 3 години
По-принцип отричането на една заплаха не е дава добра защита срещу нея, и отричането на Covid-19 не прави изключение.
149
7
 
13
 
! Отговори
друг човек преди 3 години
Жена му има страхотно тяло. Вероятно се нужда е от нов мъж до себе си.
148
1
 
0
 
! Отговори
koko преди 3 години
Информацията е обща, но има голями съвпадения с това, което чете за ковид 19:https:// bg.wikipedia. org/wiki/%D0%A7%D1%83%D0%BC%D0%B0#%D0%91%D1%83%D0%B1%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D0%B0_%D1%84%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%B0Махнете интервалите и линка би трябвало да работи.
147
18
 
6
 
! Отговори
koko преди 3 години
Вирусът на ковид 19 е бубонна чума. Това не е грип и няма да отмине. С всяко неглежиране на проблема и отричането му, чумата ще разболява все повече и повече хора. За по-грамотните, влезте в патентното ведомство на САЩ и ще откриете както вируса, така и протеините, които са променени.Бубонната чума ще взема все повече жертви. Ще дойде преломния момент, в който здравните власти ще изтърват положението.Има голям шанс да свършим с клади по улиците и трупове на умрели, които горят.
146
3
 
9
 
! Отговори
Насакото Яката преди 3 години
Бил 33 годишен, но има вид на минимум 40 годишен.
145
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бог да го прости! Като го гледам така май е бил много близък с един познат приятел - Анабола! Тия мускуляци са по-скоро плод на менделеевата таблица отколкото кисело зеле!
144
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И при кокошките и бройлерите е така.Кокошката ходи и се зарива във всички мърсотии без ваксини и антибиотици и не се разболява,а бройлерите само да излезнат на двора и вече са се разболяли всичките в курникът въпреки ваксините и витамините.Та и тука така.
143
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Що не пише на украiнски, а пише на руски?Много отворени хохълите...
142
10
 
6
 
! Отговори
МАРИНА БИЛЧЕВА РУСЕ преди 3 години
ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!
141
1
 
25
 
! Отговори
химика преди 3 години
Бог да го прости, но изобщо не прилича на човек водил здравословен начин на живот. Със сигурност е имал вече съществуващи проблеми.