Явор Бахаров бе осъден на 1 година затвор

Актьорът може да обжалва присъдата в 15-дневен срок
Обновена: 23 окт 2020 22:31 | 23 окт 2020 22:22, Красимир Ангелов
60
Явор Бахаров бе осъден на 1 година затвор
Снимка: БГНЕС

Ефективна присъда от 1 година затвор получи актьорът Явор Бахаров, шофирал лек автомобил след употреба на алкохол и наркотици в град Банско, съобщава Bulgaria ON AIR.

Още по темата
След близо седемчасово съдебно заседание, Районен съд - Разлог призна за виновен Бахаров за извършени от него престъпления по чл. 343 б, ал. 1 от НК и по чл. 343б, ал. 3 от НК.

Подсъдимият е осъден да изтърпи наказание "Лишаване от свобода" за срок от 1 година при лек режим на изтърпяване. Лицето е лишено от правото да управлява МПС за срок от 1 година и 6 месеца. Наложена му е и глоба в размер на 500 лв.

Присъдата може да бъде обжалвана пред Окръжен съд - Благоевград в 15-дневен срок.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
2
 
! Отговори
4epa преди 3 години
ГОЛЯМ БРЪМБАР Е ТОЗИ !!!!!!!!!!
43
0
 
3
 
! Отговори
Анонимeн преди 3 години
Их *** начи, това сладко дупе с къдрави косми / цит.Азис /, такава радост ще е за съкилийниците.
42
1
 
17
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
Ще обжалва и присъдата ще бъде условна с изпитателен срок. Проблем в България е съдът, не прокуратурата. Ще видите, че Бахаров няма да влезе в затвора.
41
0
 
8
 
! Отговори
d001 преди 3 години
Какво да кажа..........просто още един ***.
40
0
 
16
 
! Отговори
Чочо преди 3 години
Доживотно отнемане на книжката и затвор за шофьори наркомани и пияни *** -убийци ,иначе няма оправия - при тях - съзнание 0 . Моля законотворците да помислят върху това !
39
0
 
15
 
! Отговори
petyr преди 3 години
До rootЗаради такива като тоя , на нас наркоманите ни илиза лошо име :)
38
0
 
22
 
! Отговори
Сашо тъпия преди 3 години
7 часа заседание ? Какво има толкова , виновен - отваряш буквара и там пише от една до три години . Работа за един час най много . А сега кой плаща 7 часа ?
37
0
 
19
 
! Отговори
The Butterfly Effect преди 3 години
Интересно е как почти никога не съм чувал/чел нещо позитивно за тоя и за съжаление това не е случайно. Познавам го до такава степен, че да не искам да го опозная никога. Абсолютно ***, ако мога да се изразя така. Иначе е доста хитър и много добре усеща как да направи така, че да извлече максимум дивиденти за себе си, но е достатъчно човек, четящ езика на тялото, с приличен житейски опит да го прецени колко е изкуствен, лицемерен и долен. А и понякога обича да загражда ЧУЖДИ ЖЕНИ! :)
36
1
 
3
 
! Отговори
Pederast преди 3 години
Daniel petkanov. Tva e nogo gaden chovek otvratitelen.
35
0
 
7
 
! Отговори
наблюдател преди 3 години
По изхвърлянията си и по външен вид малко ми прилича на Божката Краев, но в много по-тежка форма.
34
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
УжасТ!
33
1
 
20
 
! Отговори
тТт преди 3 години
Ха на бас, че и този я ще вдигне кръвно, я ще получи бъбречна криза.И после - на санаториум за наша сметка!
32
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ще му я напавят условна на турчина
31
0
 
16
 
! Отговори
root преди 3 години
Аз също взимам наркотици (по-точно кокаин) и пия някоя друга бира, но никога до сега не съм си позволявал да се кача да шофирам на някоя бира и друсан с кока. Ако съм дошъл трезвен с кола, тръгвам си с такси. Не съм си позволявал да правя панаири, заяждайки се, държайки се просташко. Понякога хората се оправдават с наркотици и алкохол, за да прикрият до някаква степен безразсъдното си поведение и действия, които понякога са фатални...
30
0
 
22
 
! Отговори
джави преди 3 години
Точно затова като го видите след инцидент пиян или друсан в колата,не чакайте полиция да го наказва.
29
0
 
19
 
! Отговори
Ох Котьоо преди 3 години
Ако имаше наистина закони, които се спазват малката красавица от снимката щеше да стане гадже на Рънърса в килията, но в България за такива като него закони няма. Тази присъда е само хвърляне на прах в очите на простолюдието. Ще обжалва, ще си плати, на апелативен ще съшият някое смекчаващо вината обстоятелство и хоп - присъдата ще се преквалифицира в условна. ГАРАНЦИЯ! Същата схема, априори, в момента се рязцъква с малкият Герберски син - убиецът на Милен Цветков!
28
0
 
32
 
! Отговори
Охооо, районен, преди 3 години
а има още две инстанции, отиде ли делото във ВКС, там всичко се обръща наобратно и всичко ще се анулира, а Бахарчо ще си получи книжката за следващо напиване. Щом районният съд влачи делото една година, ВКС ще се произнесе след пет години със заключение -той вече се е поправил и е чист като сълза!?
27
0
 
14
 
! Отговори
Ковача преди 3 години
Казармата и затвора възпитават. Като не си е научил уроците сега ще влиза в клас
26
0
 
29
 
! Отговори
Стамат преди 3 години
До СветозарТоя лунгур че няма да си вземе бележка - няма, ами дано не бутуряса някого като се надруса следващия път и му дойде пауъра да кара.
25
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сегашната му изцепка е в рамките на изпитателен срок от предишна присъда. Адвокати 7 часа са шикалкавили, но не е имало начин да бъде отърван. Ако това беше Иван Иванов от жк.Дружба, съд щеше за 2 часа да го набута в затвора за рецидив. Ще полежи 3-4 месеца на свободен режим. Има разни врътки за редуциране на присъдата.