Кланът Кардашиян-Дженър със секси Хелоуин

Дамите са били във вихъра си на празника
2 ное 2020 20:50, Ивета Иванова
6
Кланът Кардашиян-Дженър със секси Хелоуин
Снимка: БГНЕС

Много звезди не пропуснаха да отпразнуват Хелоуин, въпреки пандемията от коронавирус.

Сестрите от клана Кардашиян-Дженър бяха във вихъра си на празника и направиха най-голямо впечатление на феновете с костюми и декори.
 
Ким Кардашиян превърна къщата си в гнездо на тарантула. Риалити звездата постна няколко клипчета в Instagram, за да покаже декора.
 
Вижда се как огромна розова тарантула с паяжина стои в двора, пред входа на дома и посреща гостите. Вътре в къщата, също е пълно с паяжини и на всяка крачка дебнат по-малки черни тарантули, но отново много стряскащи.
 
Кендъл Дженър заложи на секси костюм. Моделката влезе в ролята на Памела Андерсън, като имитира нейната героиня от филма "Бодлива тел" (1996 г.). Кендъл е на мотор, облечена е черно кожено боди тип прашка, с руса перука е, черни ръкавици и държи надпис: "Гласувайте". Така тя призова феновете си да гласуват на президентските избори в САЩ.
 
Кайли Дженър пък заложи на супергерой. Риалити звездата влезе в ролята на звезден рейнджър. Тя е била с приятелки и всяко от момичетата е с различен цвят рейнджърски костюм - розово, червено, жълто, зелено, синьо.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
не разбрах преди 3 години
дженър или ***!?
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
КЛАНЪТ!!! Тия да не са някакви арменски нинджи, или нещо такова? Явно са от новите модели...нинджи китове.