Дженифър Лопес ни върна в 80-те с есенни прически

Изпълнителката напомня на Мадона от миналото
Обновена: 6 ное 2020 19:52 | 6 ное 2020 19:52, Дарена Найденова
3
Дженифър Лопес ни върна в 80-те с есенни прически
Снимка: БГНЕС

Хелоуин вече мина, но в социалните мрежи продължават дискусиите за това коя звезда е била най-добре облечена. Въпреки ограниченията, наложени заради пандемията, много от известните личности организираха домашни партита, на които да покажат костюмите си и да отбележат празника с най-близките.

И тази година, както всяка, погледите ни бяха вперени в Дженифър Лопес. Изпълнителката е една от най-стилните жени на нашето време и винаги служи за модно вдъхновение. За празника Джей Ло не разочарова феновете си, но това, което ни впечатли повече от костюма, беше прическата ѝ.

За този Хелоуин звездата реши да не бъде страшна, а по-скоро модерна. Най-вероятно ужасът на 2020-а ѝ е достатъчен и Лопес е избрала нещо по-красиво. Затова тя се насочи към миналото и ни напомни за Мадона от 80-те години. Джей Ло беше облечена в бяла дантелена рокля и колан – тоалет, който колежката ѝ носи по време на наградите „VMA“ през 1984 година.

Разбира се, визията няма как да бъде завършена без задължителната прическа на Мадона от онова време. Джей Ло се беше накъдрила цялата, а гримът ѝ се състоеше от тънка черна линия около очите, завършена с леко опушен ефект. Все пак сме в 80-те. Бижутата, както подобава за Мадона, бяха няколко, включително задължителният сребърен кръст и перлите на врата.

Лопес публикува няколко снимки в социалните мрежи и веднага събра одобрението на феновете си.

Вижте прическите на Дженифър Лопес в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
чичо Тиквичка преди 3 години
просълзих се от умиление