Мадона: Мястото на Тръмп е в затвора

Певицата подкрепи демократа Джо Байдън
9 ное 2020 16:03, Петя Славова
107
Мадона: Мястото на Тръмп е в затвора
Снимка: БГНЕС

В очакване на обявяването на новия президент на САЩ, кралицата на поп музиката Мадона каза за настоящия президент Доналд Тръмп, че мястото му е в затвора.

Тя публикува снимки в поредица от истории в Instagram, за които феновете, както и американските медии, смятат, че имат ясно послание – затвор за Тръмп.

На една от снимките се вижда оградена затворническа кула с надпис "Trump Tower". На втора се вижда как Тръмп излиза от стаята, а над него с големи букви е написано "Шоуто свърши, време е да се сбогуваме".

Освен това тя публикува още две снимки, подиграващи се на настоящия президент. Едно от обясненията е, че преброяването на всеки отделен вот е начин за провеждане на избори и че това не е "кражба на гласове", както Тръмп вече каза.


В друго изявление тя повтаря подкрепата си за демократа Джо Байдън, като заявява, че "гласът на народа няма да бъде заглушен".

Мадона, подобно на много холивудски звезди, подкрепи Джо Байдън на настоящите избори в САЩ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
3
 
1
 
! Отговори
Мими преди 3 години
До АнонименЕ, и? Мислиш, че тя ще си разплете чорапите, че някакъв анонимник и неудачник от форума не й харесва песните?
73
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много посредствена певица - никога не съм харесвал песните й
72
2
 
3
 
! Отговори
Маркиз дьо Нови Сад преди 3 години
Кой я пита тази мазохистка. Колкото и е по-гадно толкова повече се кефи. Затова е за Байдън, при него ще и е отвратително. Приятно демек.
71
2
 
6
 
! Отговори
? преди 3 години
И какъв точно авторитет е Мадона, та ни съобщава мнението си?
70
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Незнам дали на Мадона мястото и е в лудница ама като чета коментарите се замислям, че май на всички ви е там мястото? Или най малкото се нуждаете от преглед. Какви сатани, какви дяволи ви гонят, какви са тия разрешения преди да говори? Относно коментара с разрешението и боя жена ти на същото мнение ли е като теб? Това е доста женомразко изказване. Не слушам нейната музика, нито чета статии свързани с нея защото не ме интересува не съм и фен, но тия изказвания ми се струват доста крайни
69
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мястото на Мадона е в лудницата.
68
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Какво общо има това колко я е бил Шон ПЕН навремето с политическите й виждания ???"Не я е научил къде и как да ги изразява правилно и културно. И да иска разрешение да говори преди това.
67
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гресьорката на черните бутала
66
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
щом сатанистите са против тръмп, значи той беше правилният избор. От тея нищо хубаво не чакайте..
65
1
 
0
 
! Отговори
ilia преди 3 години
tia pomiarki koito I iadat gaza iskam da vida kak she izglejdat na neinite godini
64
1
 
2
 
! Отговори
До 45 преди 3 години
А според теб какво трябва да слушат младите? Не се заяжам просто наистина се интересувам от мнението ти. Аз също не искам децата ми да подръжават на Мадона и на родните певачки от бранша.
63
2
 
5
 
! Отговори
До 11 преди 3 години
Ама Мадона(62г.) е по-млада от Тръмп(74г.) с цели 12 години!!! Ако тя и Байдън (77г)са за старчески дом то в такъв случай Тръмп за къде е ? Днес четох в фейсбук, че белия дом е най-добрия старчески дом. Явно затова и двамата кандидати се натискат толкова усилено за там. Тръмп не ще да си ходи, а другия иска пак там.
62
2
 
0
 
! Отговори
Въпрос преди 3 години
До 123А ти какво можеш, освен да плюеш?
61
4
 
2
 
! Отговори
????? преди 3 години
Какво общо има това колко я е бил Шон ПЕН навремето с политическите й виждания ???
60
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Малко я би Шон Пен навремето тая.
59
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А нейното, со него.
58
11
 
3
 
! Отговори
Хорааа преди 3 години
Жената си изказва мнението това си е нейно право. Не само тя мисли, че мястото на Тръмп е в затвора. Повечето от вас също някога са казвали, че мястото на някои си политик е в затвора заради нещо, което ви е издразнило. Така както вие си казвате вашата гледна точка така и тя си казва нейната. Разликата е в това че тя е известна, а вие не. А относно това, че се е сбабичкосала миии нормално бе вече е на възраст жената
57
2
 
3
 
! Отговори
Недоразбрал преди 3 години
До 55не усещаш ли що за лудньо си?!За Тръмп са гласували около 70 млна?!Къде ще ги заровиш ако ти се отдаде да ги разстреляш, т,ъпако??!!
56
1
 
13
 
! Отговори
Недоразбрал преди 3 години
Що слезна от нег,ър,ския клон *** хубавице?!Да ни информираш колко си дезориентирана ли?!Нищо по долно от беломулести,руси ур,успии,дето за една черна палка си продават и за,дника и душата!!
55
2
 
29
 
! Отговори
Anonimen преди 3 години
Гледай ти да не отидеш б затвора. Гледай си младите гаджета и си мълчи, стара мръснице !