Матю Пери без работа, актьорът по-зле отвсякога

Мнозина смятат, че проблемът е в алкохола и наркотиците
9 ное 2020 22:06, Петя Славова
22
Матю Пери без работа, актьорът по-зле отвсякога
Снимка: БГНЕС

Актьорът Матю Пери е към края на написването на автобиографията си. Увлекателният живот на известния "приятел" със сигурност ще бъде интересно четиво за мнозина, особено фактът, че е имал почти всичко на света, но поради проблеми със зависимостта сега няма работа и изглежда все по-зле.

"Матю не е идиот. Той знае, че нецензурираната история на сериала и неговият проблем с наркотиците ще бъдат бестселър", каза източник, близък до Пери, пред чуждестранни медии, цитиран от БГНЕС.

В автобиографията си актьорът пише за романсите си с известни актриси като Джулия Робъртс, Кортни Кокс, но също така и Дженифър Анистън, с която също е имал връзка.

В момента Пери изглежда по-зле от всякога. Мнозина са убедени, че това се дължи на пристрастяването му към наркотиците и алкохола, за което той често говори публично.

Баща му Кийт Морисън вече сподели информация за здравето му. Той каза, че Матю е претърпял тежка стомашна операция преди две години.

Той коментира и как семейството на актьора е посрещнало успеха му.

"Успехът на сериала "Приятели" изненада Матю, както и всички нас. Изобщо не се учудвам, че той бе избран за такава роля. Ролята на Чандлър точно отговаря на неговото специално чувство за хумор. Той е надарена душа и много умно и добро момче", споделя бащата на Матю.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе, при толкова милиони как стигат до "ръба" бе!?
13
0
 
7
 
! Отговори
Св преди 3 години
И все пак си остава герой от любимия ми сериал. Имаше и силни роли в Девет (десет) ярда и си партнираше с Уилис. Има и други филми с него ама сега не се сещам.
12
0
 
1
 
! Отговори
До 15 преди 3 години
Ама Вие сте много великодушен и добър човек,щом си издавате източниците за бързо печелене на пари.Я споделете тук набързо на колегите си,как правилно да спечилим на тази платформа. Много Ви благодаря!
11
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е, хора за тях понятието "гладен" и "безработен" не са като за нас. Разбира се, че не е стигнал до там да реже купони за храна от вестника, но когато си имал милиони е трудно да живееш отново като човек, който си прави сметка на парите и не харчи много за всяка глупост, която му хрумне.
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оооох завълла!!!!!!
9
2
 
3
 
! Отговори
До работа на струг преди 3 години
Ама чакай... Че ми се насълзиха очите от смях.Матю Пери като го хване струга ще се напери и ще ще стане на матювинки.
8
1
 
14
 
! Отговори
Handel преди 3 години
Мнгозина смятат че е заради алкохола и наркотиците, а останалите тогава какво смятат?
7
7
 
14
 
! Отговори
nimportequi преди 3 години
Само едно лечение има - мотика и лопата но не е за гевезета.
6
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е та може ли да стои цял живот на 20 години, нормално като остарява да има и промяна...
5
10
 
8
 
! Отговори
Сергия Комерс 98 преди 3 години
Търсим да наемем продавач с английски. Месторабота пазара Георги Кирков. Гъвкаво работно време и приятна работна среда. Възнаграждение според опита на кандидата. Начинаещите са добре дошли.Кандидатите да изпратят автобиография , препоръки и мотивационно писмо на леля Гинка от човешки ресурси!
4
4
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставете човека на мира!След като не можете да му помогнете спрете да го одумвате. Животът е пълен с превратности, всъщност това е един дълъг маратон.Аз съм християнин и му пожелавам да се оправи.
3
6
 
11
 
! Отговори
Работа преди 3 години
Предлагам работа на универсален струг(опит не е задължителен) за Стара Загора и региона.При интерес на лично !!!Матьо, ако си съгласен поемам пътните ти до България.
2
11
 
7
 
! Отговори
1 преди 3 години
Ех, едно време всички искахме да сме Чандлър, а сега какво стана: тоя човек ще си отиде преди децата ни да са пораснали.Тъжно.
1
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сигурно се е е записал на трудовата борса и ще изкара някой долар оттам. Шегата настрана. За много хора Холивуд и славата и парите оттам са истинска месомелачка.