Кейт Мидълтън и безупречните й зимни палта

Тя се появи с модел на Alexander McQueen
11 ное 2020 19:00, Петя Славова
9
Кейт Мидълтън и безупречните й зимни палта
Снимка: БГНЕС

Откакто стана херцогиня на Кеймбридж, тя успя да „култивира“ обширна колекция от горни дрехи, състояща се от различни стилове – от палта до спортни якета. А за службата за отдаване на почит на загиналите във войната, Кейт заложи на класическо зимно палто, което обаче беше разчупено по нейн начин.

Мидълтън избра марката Alexander McQueen, която е една от любимите ѝ. Тя облече черен тоалет, направен по поръчка с ресни по раменете. Херцогинята допълни палтото с подходяща шапка на Philip Treacy, диамантени и перлени обеци, заимствани от кралица Елизабет II и закачен червен мак, който е символ на ветераните, загинали в Световните войни.

Въпреки че Великобритания се намира във втора карантина, кралското семейство отдаде почит на загиналите военнослужещи мъже и жени по време на церемония, която беше с намален капацитет. Спазвайки мерките за социална дистанция, семействата на военни липсваха на събитието, докато членовете на монархията и политическите лидери стояха на противоположните страни на балконите с изглед към мемориала.

Вижте още от стилните предложения на Кейт Мидълтън вTialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Догодина кралицата уш се пенсионирва, ама народа не иска Чарлз за крал нито братовчедка мо с калните бутуши сега го притискат барем се откаже в полза на Уйлям и жена му със стилните облекла.
7
6
 
4
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Какво безупречно виждате в тези бабешки модели, освен, че струват много пари? Да, тя е хубава и с хубава фигура, но кралските изисквания са много страни, за облекло, за храна, за поведение и явно затова носи това което е в протокола.
6
5
 
4
 
! Отговори
бай Марат преди 3 години
крайно време е цялото безполезно котило да им направят абички при гилотенян и синове
5
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Едно палто няма като хората. Млада жена, а се облича като бабичка.
4
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фигурантът защо не им прати една съболезнователна картичка за загиналите в Дойран, най-голямата загуба на чърчилите, защото е фигурант и каквото му кажат това прави
3
5
 
5
 
! Отговори
Менко на 49 вдовец преди 3 години
И я го преместих в същия крачол...
2
5
 
9
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Ще копирам едно от...палтата да ги дам на...моят шивач в Кривунделово.Не е за мен,а да зарадвам баба Гицка(на 102),която ми е комшийка и е много...пекана;удря 50 грамовка ракиджон,на екс.
1
6
 
15
 
! Отговори
Архангел Псувнаил преди 3 години
Тази новина ме накара да изпия двойна доза "Преместан форте" осем капки "Крачолекс акут" и четири таблетки "Презкурин макс". Извърших преместване с невиждана ярост.