Бивша служителка на Тръмп: Мелания се чуди за развод

Според нея, тя жадува свободата си
Обновена: 12 ное 2020 22:02 | 12 ное 2020 22:01, Дарена Найденова
60
Бивша служителка на Тръмп: Мелания се чуди за развод
БГНЕС

Доналд Тръмп понесе доста огромна загуба на тазгодишните президентски избори. Той събра едва 214 електорални гласа, докато опонентът му – Джо Байдън, се сдоби с 290. По този начин настоящият президент на САЩ има само още два месеца, в които да обитава Белия дом, след което ще трябва да се прибере у дома и да продължи с другите си задължения.

Около семейство Тръмп винаги е било интересно и това не се промени дори в деня на изборите. Мелания и Доналд решиха да гласуват отделно, което повдигна много въпроси във връзка с отношенията им. Някои избиратели се шегуваха, че г-жа Тръмп е решила да пусне своя глас сама, за да не може съпругът ѝ да разбере, че е избрала Байдън. Според тези, които подкрепят теорията, Мелания не е искала още четири години да бъде първа дама и с нетърпение чака Джил Байдън да я замени на тази длъжност.
 
Разбира се, тази теория няма как да бъде доказана, а самата Мелания отговори, че гласува в деня на изборите, защото така е правилно. Съпругът ѝ реши да пусне своя глас предварително, тъй като това е позволено в Съединените щати.
 
Сега нови слухове се зараждат около отношенията на настоящото първо семейство на САЩ. Според бивша икономка на Тръмп, Мелания брои минутите до слизането от власт, за да може да се разведе с Доналд. Източникът твърди, че г-жа Тръмп смята 15-годишния си брак за приключен, само чака Джо Байдън да положи клетва като 46-ия президент, за да подаде документите за прекратяването му.
 
Омароса Маниголт е работила като домашна помощница на семейството и дори е участвала в предаването „Стажантът“, което се организира и води от Доналд Тръмп. Твърденията са направени в книгата „Unhinged“, която разказва за живота в Белия дом. Омароса допълва, че Мелания и Доналд имат много странен брак, а Първата дама е отвратена от съпруга си. Все пак тя чака президентството да отмине, за да не създаде скандал.
 
„Ако тя някак си успее да се унижи и да напусне докато той все още е президент, Доналд със сигурност ще намери начин да я накаже“.
 
Още за спекулациите около развода на Доналд и Мелания Тръмп, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма да има никакъв проблем Мелания да напусне Тръмп. Българските русофили са влюбени в него и веднага някой от тях ще му пристане. Абе Тръмп няма да го оставят на сухо наште русофили.
9
2
 
4
 
! Отговори
Джо Байден преди 3 години
Бай Дончо ако го вдигне трябва да даде банкет! А за кво й е тоя лудия , при това лузър хахахаха
8
3
 
6
 
! Отговори
по-убава от мелания преди 3 години
Тръмп обичам те, време е за агнешко, мелания е старичка вече!
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
кой бидон ***
6
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това, ако е верно, ще е голям резил.
5
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мда, жената казала че ще се жени за бидона.
4
5
 
3
 
! Отговори
Бала гад преди 3 години
Много хора по света ги е яд че не могат д създдат крадиво бяло поколение.Нищо скоро с козичките само.
3
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредния неуспешен опит за промивка на обществения мозък!
2
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Доналд Тръмп понесе доста огромна загуба на тазгодишните президентски избори"Огромни бяха измамите на демократите. Някои щати обратно светнаха в сиво на избирателната карта.
1
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това беше официално отхвърлено.Сега се сетих за "жената" на Обама. Бая голям го мяташе.