Всички говорят за Камала Харис, но кой е мъжът до нея?

Дъглас Емхоф нямал време за срещи, но добре, че отишъл на тази с нея
12 ное 2020 23:00, Иванка Гъркова
169
Всички говорят за Камала Харис, но кой е мъжът до нея?
БГНЕС

Гражданите на Съединените американски щати вече си избраха нов президент в лицето на Джо Байдън. Със историческата му победа нещата в Белия дом коренно ще се променят, като съпругата му Джил ще заеме мястото на Мелания Тръмп. А неговата колежка Камала Харис ще бъде първата жена, първият цветнокож и първият американец с азиатски корени, който застава на поста вицепрезидент на САЩ.

След като ви разказахме подробности за новото президентско семейство и пътя на Камала Харис до властта, дойде ред на това да разкрием няколко факта за живота на мъжа, който толкова години я подкрепя във всяко едно начинание. Като съпруг на вицепрезидентка, Дъглас Емхоф ще бъде първият „втори джентълмен“.
 
Кой е Дъглас Емхоф? 
 
Той е роден на 13 октомври 1964 г. в нюйоркския квартал Бруклин. Майка му и баща му – Барбара и Майкъл, са с еврейски произход, които имат още две деца – син Анди и дъщеря на име Джейми.
 
От 1969 до 1981 г. Дъглас и семейството му живеят в Ню Джърси. Когато е на 17, той и родителите му се местят в Калифорния. Той завършва гимназията „Agoura“, след това защитава бакалавърска степен по изкуства в Калифорнийския държавен университет в Нортридж. После продължава с право в Лос Анджелис.
 
С какво се занимава съпругът на Камала Харис?
 
Дълги години Дъг Емхоф работи като адвокат, като в момента е партньор в известната американска кантора „DLA Piper“. Основно се занимава със спорове за бизнес, недвижими имоти, защита на интелектуална собственост и други. В момента, за да няма конфликт на интереси около президентските избори, той временно е прекъснал своята дейност.
 
Има един неуспешен брак зад гърба си
 
Мнозина смятат, че бракът между Камала Харис и Дъглас Емхоф е първи и за двамата, но всъщност той вече има един несполучлив преди да я срещне. Близо 16 години е женен за Кърстин Емхоф, която работи като филмов продуцент. От нея има две деца – Коул (13 г.) и Ела (15 г.).
 
Много зает, нямал време за срещи
 
По някаква случайност, както Джон и Джил Байдън излизат на уредена среща, така и Дъглас се запознава с Камала. След като бракът му с Кърстин не потръгва и той се развежда, адвокатът е твърде зает, за да си търси нова жена. Негова приятелка обаче го убеждава да се освободи, за да се види „на сляпо“ с Харис.
 
Още за Дъглас Емхоф - половинката на Камала Харис, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
3
 
! Отговори
Да са знай преди 3 години
Русия е важното да присъедини Беларус да влезнат вътре и да свалят белоруският флаг и да сложат руският.
17
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тея са аут, Тръмп вече поведе, най смешното е, че докато всички се занимават с корона и с байдъна, Русия фактически присъедини Армения, няма какво да се лъжем
16
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До13. Газ пикаеш а??? Само да те осведомя, че голям процент гласуваха за Байдън само заради нея. Имаше вероятност да е на мястото му , но заради опита им с Хилъри предпочетоха да е мъж :):):)
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
17, хиндуизъм ли е правилно или индуизъм?
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
According to the 2011 census, 79.8% of the population of India practices Hinduism, 14.2% adheres to Islam, 2.3% adheres to Christianity, 1.7% adheres to Sikhism, 0.7% adheres to Buddhism and 0.4% adheres to Jainism.Абе, будистите били много малко, а само тях ги гледаме по филмите.
13
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мъжа до май-мун-ата е май-муно-фил . Ето това е той.
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Виж в уикипедия, будизъм, хиндуизъм, ислям, в тая поредица.
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Коя е основната религия в Индия, сериозно питам?
10
8
 
9
 
! Отговори
Молим!? преди 3 години
Абсолютна лъжа!Никой не говори за тая цветнокожа женица освен жълтата преса към която изглежда се е присъединил и Днес.бг.Още повече,че изборите нямат окончателен и потвърден от Американския съд резултат.Със същия успех може да пишете,че ГЕРБ печелят изборите в САЩ и Цецка Цачева е новият вицепремиер.
9
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нарочно туриха индианката, защото искат да правят бизнес с Индия. Като скараха Китай, остана само Индия като регионален противовес. Да видим. Играта е многоходова.
8
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Още като чух името и попитах колегато от коя африканска държава идва камилата, пък то било Индия. Не съм знаел, че и там има камили. Бях чувал само за тамили, ама де да знам.
7
2
 
3
 
! Отговори
Ясна преди 3 години
Сега чак ми станя ясна църната камила. *** що ли се учудвам.
6
4
 
13
 
! Отговори
Вуте преди 3 години
Като умре дъртака догодина и ще стане президент. Това беше плана, затова избраха дедото с некролога в джоба.
5
2
 
10
 
! Отговори
Кратун преди 3 години
Истинското име на мъжа на Камала Харис е Хамала Карис.
4
0
 
11
 
! Отговори
въпрос преди 3 години
кой са тези Всички?! аз не познавам никой, който говири за Черния *** Кемъла!
3
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп и отлага апокалипсиса с нови 4 години
2
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Днес.бг, точно пък вие да питате кой е. Еврейн е. Семейството на тези мрази белите хора. Все пак това е етно-религиозно чувство у такива от хилядолетия.
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бакалавърска степен по изкуства, а пък после продължава с Право...