Бързи тестове за коронавирус - Салма Хайек показа как се правят

Актрисата ги използва често заради работата си
Обновена: 14 ное 2020 11:34 | 14 ное 2020 11:15, Иванка Гъркова
7
Бързи тестове за коронавирус - Салма Хайек показа как се правят
БГНЕС

Салма Хайек е една от неостаряващите звезди на Холивуд. Дори и без грим, по пижама или с рошава коса, почивайки си у дома, тя изглежда страхотно. Всяка нейна снимка в Instagram предизвиква положителни коментари за външния ѝ вид, но тези дни актрисата показа колко отчайващо може да изглежда. Повод за странните ѝ физиономии, които сподели с последователите си, са бързите тестове за коронавирус. Заради своята работа, на нея ѝ се налага да ги ползва през няколко дни, от което направо я побиват тръпки.

Красавицата сподели видео, което е компилация от няколко взимания на секрет от носа – едно от най-омразните за нея неща на снимачната площадка. Веднага щом насочат специалната клечка към носа ѝ, тя започва да се дърпа и гледа уплашено.
 
„Момиче, не знам как издържаш при толкова много тестове. Аз не можех да дишам само при един“, „Майната им на тестовете“, „Боже мой... Радвам се, че ти си здрава“, пишат феновете ѝ, гледайки как тя се мръщи срещу служителите, взимащи ѝ пробите.
 
Как протича тестването на Салма Хайек и работата й в условия на пандемия, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 111 Да така е особено богатите са направо кукловоди дори и заради тях дойде и пандемията и ваксината и страховете на хората и спечелиха демократите но те са едно и също.
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Но това за което говори е вземане на генегичен биологичен материал по класическия начин не знам защо наречен писиар но все тая, актрисата е прекрасна и дори мисля че беше у нас и даде чудесно интервю, стройно миньонче ми се видя и много добра въпреки че е омъжена за милиардер е много сдържана и симпатична.
5
3
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
"Две-три кафеви очи..Музика,лъчи в две-три кафеви очи.Хем искат,хем и обещават те-Кафевите очи....Но булото на срам и гняв не ще го хвърлят върху тяхстрасти и неволиИзобщо не ги стряскат тях злобари-Някакви си ***..".....Иначе:-Хем секси,хем хубавица!..Да е жива и здрава!
4
2
 
12
 
! Отговори
123 преди 3 години
Повечето актьори и музиканти са слуги на Сатанистите.
3
2
 
7
 
! Отговори
111 преди 3 години
На снимката с факлата имитира Лусифер.
2
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стига с тия фалшиви тестове и ваксини никой не ви вярва вече престанете с тия циркове и да увелечавате бройките в бг няма толкова хора стига с тия лъжи и измами
1
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз съм и гледал видеата дето и бъркат другаде!