Ребъл Уилсън: Страдах от емоционално преяждане

Актрисата свали още 18 кг.
14 ное 2020 10:34, Петя Славова
8
Ребъл Уилсън: Страдах от емоционално преяждане
БГНЕС

В началото на годината Ребъл Уилсън шокира феновете си с екстремното си отслабване. 40-годишната актриса се раздели със значителна част от килограмите си и показа новото си оформено тяло в Instagram. Феновете се чудеха как е успяла да постигне подобни резултати и звездата най-накрая разкри своята тайна.

В програма с Дрю Баримор тя призна, че се е вдъхновила да преосмисли начина си на живот. „През последните няколко години имах Година на забавление, миналата година беше Година на любовта. И тази година реших: „Това ще бъде Годината на здравето“. През март навърших 40 години и все още никога не съм мислила за състоянието на тялото си“, каза Ребъл.
 
От думите ѝ стана ясно, че увеличаването на теглото на Уилсън е силно повлияно от стреса. Всички емоции тя преживява с висококалорична храна и захар. Актрисата е опитвала различни диети, но те не са работили. И тогава Ребъл разработва интегриран подход към храненето, който изиграва всъщност ключова роля.
 
Още за драстичната трансформация на Ребъл Уилсън може да видите в материала на Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази след отслабването си е направила поне 10 пластични операции да си скрие кожата която е виснала.
6
0
 
6
 
! Отговори
Фууд Екстремист преди 3 години
Супер. След екстремното отслабване съвсем логично следва екстремно лекуване на последиците от екстремното отслабване и преодоляване на страничните ефекти .... докато не и писне и не се нахвърли на яденето по стар навик и придобие предишните си закръглени форми .... отначало уж за "една роля" в киното а после последващо " абе вие що не си гледате работата" .....Има пари . Ако иска ще ги харчи за отслабване , ако иска ще ги харчи за напълняване ....
5
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази на снимката да не е изяла Ръбъл?
4
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ръбъл не беше ли от противния пол?
3
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И тази година реших: Това ще бъде Годината на здравето.Само дето здравето не работи така, за съжаление. Ще живее 40 години като ... да не казвам... после изведнъж решила, че ще е здрава. Хахахах. Догодина може да реши и да е умна :)))
2
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Супер е , може и да се завие човек с увисналите кожи!
1
7
 
13
 
! Отговори
Гошо преди 3 години
Грух