Джей Ло със зашеметяваща визия за "People's Choice"

Роклята на певицата не остана незабелязана
Обновена: 17 ное 2020 23:33 | 17 ное 2020 22:36, Дарена Найденова
7
Джей Ло със зашеметяваща визия за "People's Choice"
БГНЕС

Тези дни в Америка бяха раздадени наградите „People's Choice“, като и те минаха под знака на пандемията. Въпреки това, събитието беше малко по-освободено, отколкото тези през предишните месеци. Докато концерти и наградни конкурси се провеждаха онлайн, то „People's Choice“ беше своеобразното завръщане на известните личности към червения килим. 

И преди някой да побърза с критиките към организаторите, ще кажем, че всичко е било проведено при строги мерки за сигурност. Според списание People, всички присъстващи звезди е трябвало да бъдат тествани за коронавирус преди събитието, както и да седят на 2 метра един от друг. Интервютата се провеждаха на дистанция, а някои от журналистите и гостите дори носеха предпазни шлемове.
 
Пандемията обаче не попречи на една звезда да изглежда перфектно. Говорим за Дженифър Лопес, разбира се, която се появи на церемонията, за да получи специална награда. Тя получи статуетка за “Икона на хората“ за своите постижения в музиката, киното и танците. „Дженифър Лопес има несравнимо световно влияние в продължение на повече от 20 години и ни е дала някои от най-иконичните и незабравими изпълнения на всички времена“, казват от People's Choice Awards. Добавят, че Джей Ло е успяла да проправи път на артисти от целия свят, увеличавайки числото на латиноамериканците в музиката, киното, телевизията и модата.
 
За специалната вечер Лопес заложи на червена рокля от пролетната колекция на „Christian Siriano“, която комбинира със сандали на „Gianvito Rossi“ и червен клъч. Косата ѝ беше вързана на висока опашка, а гримът беше изключително деликатен. Бижутата на изпълнителката бяха сведени до минимум, като Джей Ло избра да носи огромния си годежен пръстен от Алекс Родригес, комбинирайки го с тънка гривна и висящи обеци.
 
Още за визията на Джей Ло за наградите вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
съседа от горе преди 3 години
До 5 АнонименАма ти се мислиш за жена вече ! Ама как ? от кога тъй ? Да не си си направил операция за смяна на пола и ние съседите да не знаеме ?
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре, че и днес сте писали за Джей Ло, че не издържам и ден без новини за нея. Вече съм сигурна, че е рептил!
2
2
 
6
 
! Отговори
Питър преди 3 години
"Журналистите", научете най-накрая, че "визия" означава "идея за бъдещето" или просто "идея" за нещо, а не "външен вид"..... Ужасяваща неграмотност
1
5
 
6
 
! Отговори
асо преди 3 години
Тая дърта лелка, ако махне грима ще получа уплах колко е сбръчкана.