Ариана Гранде с есенна прическа

Изпълнителката изненада феновете с нова визия
19 ное 2020 18:15, Дарена Найденова
2
Ариана Гранде с есенна прическа
Снимка: Getty

Ариана Гранде не позволи на пандемията да обърка плановете ѝ и продължи да работи върху нова музика. През последните месеци тя успя да пусне парче с Лейди Гага, с Джъстин Бийбър и да зарадва феновете си с новия албум „Positions“. Освен че песните на Гранде мигновено стават хит, видеата на изпълнителката са също толкова добри. В тях звездата показва стил и идея, които не се виждат често при младите изпълнители.

След като 2020-а е годината на промените, Гранде се включи с пълна сила в популярна есенна тенденция. Тя използва социалната мрежа Instagram, за да се похвали с нова прическа, която изненада феновете ѝ. Позната с дългата си опашка, вързана нависоко, сега Ариана се появи с пусната коса, като няколко кичура се спускаха свободно по лицето ѝ.

Стилът на прическата е вдъхновен от 70-те години на миналия век, а Ари го използва за промотиране на новата си песен „34+35“. Разделеният бретон на изпълнителката е истинска наслада за феновете, които видяха подобна прическа през 2017 година. Човекът зад промяната на Гранде се казва Джош Луи, който е и отговорен за последните визии на изпълнителката. В своите истории в Instagram фризьорът благодари на Джон Лунсфорд за помощта, както и на Майкъл Антъни, който е направил грима на Гранде.

Вижте прическата на Ариана Гранде в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знам какво да правя с тази информация...