Стоян изхвърли Митко Шестака от "Фермата", последва рев

Гайдарят го надигра с 8:2 на Арената
22 ное 2020 08:15, Александър Попов
109
Стоян изхвърли Митко Шестака от "Фермата", последва рев
Снимка: Фермата

Македонецът Митко Шестака напусна "Фермата" на метри преди финала на шоуто. Винопроизводителят от Мелник този път пийна студена вода, след като загуби категорично на Арената от гайдаря Стоян.

Митко се превърна в любимец в шоуто и участниците го изпратиха със сълзи. Победителят Стоян пък горчиво се разкая, че е направил грешка при избора си на съперник и с победата си е изхвърлил от стопанството най-уважавания участник.

Гайдарят показа по-голяма бързина, сила и издръжливост в битката и победи с категоричното 8:2 опонента си.

"Искам да запомнят работата, да запомнят, че трябва да се работи, че трябва да се свърши всяка работа, както трябва. Работата трябва да се свърши, защото това е основното, за което сме дошли - да сбъднем една мечта", сподели на тръгване Митко.

Още по темата
"Чичо Митко е богатство! Той беше стълб, приятел, баща и учител", ревна Мария, след като мелничанинът си тръгна.

Феновете на шоуто обаче я определиха като лицемерна и виновничка за това Митко да си тръгне от риалитито.

Победителят Стоян пък горчиво се разкая, че е направил грешка при избора си на съперник и с победата си е изхвърлил от стопанството най-уважавания участник.

Гайдарят показа по-голяма бързина, сила и издръжливост в битката, смаза опонента си с 8 на 2 и така си гарантира още време в стопанството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мария нали искаше да извади Даяна от зоната и на комфорт при Данчо,защо не я изпрати първи дуелист?Да ама не, от продукцията и подшушнаха да я прати в конфортната зона на шуменския "Аполон" да му начесат без това надутото его.И много и е комфортно на Мара да я масажират трима мъже едновременно а тя да яхва да масажира Кано у фермерската къща,че после и "Аполон"пак там.Двама вице фермери ли има?Много "приятелски"го раздава с двамцата.
57
2
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Иван и Андрей "нищо не разбраха" когато Мара се държа агресивно с Поли в кухнята,а Кукуто и "Аполон" се спотаиха като пръдня у ***.Трябваше да мине седмица и Поли да добие смелост и подкрепа от Милена за да им отвори очите.В снощния епизод обаче веднага скочиха след разговора на Стоян с Митко и събраха глутницата на "другарски съд"и Андрешко посочи на Стоян вратата с предложение да си ходи.Жалко отношение на двама *** унижавайки едни хора за сметка на други.
56
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До....Абе тая Даяна....То и Данчо врътлив, Дон Жуан-сам си го каза,навън душата на компанията,а у дома сухар и киселяк.Заслужава Камелия да го зареже.Даже не разбирам защо го търпи.Той винаги ще си е коцкар.
55
3
 
7
 
! Отговори
Митьо Шестака преди 3 години
6-то У-ние на ДС мииирно!Пребой се!Кви са тия гайди отзад...?
54
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не Стоян "изхвърли" Митко, а фемерката Мара като прати спечелилия дуела Стоян срещу готвача отново ратай и първи дуелист.Също както КуКУ Ванче изхвърли Ангел като го избра за ратай и първи дуелист.После рониха крокодилски сълзи хиените.
53
16
 
5
 
! Отговори
ПуткомаФАНИ-гайдар преди 3 години
И му пробих мехо на гайдата,и му вкиснах виното и накрая му го набих...
52
0
 
26
 
! Отговори
:))) преди 3 години
От снощният дуел се разбра,че в Алманаха на Иван и Андрей има ГРЕШКИ. На цена 34.90лв.
51
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Митко Шестака е само на 48 години.Не разбирам защо са го зачичкосвали всички даже Иван и Андрей които са на по 41 години и са като мехове на гайди спрямо него.Калоян по говор,манталитет и интриганстване е много по-стар от Шестака.В разговор с Петър на четири очи си казаха,че те нямат проблем да предизвикат слаб дуелист стига това да им осигури оставане в играта.Сега пускат''сълза" за Митко само защото им останаха единствено силни опоненти.
50
5
 
25
 
! Отговори
Абе тая Даяна преди 3 години
много врътлива. Толкова грозно поведение има спрямо Данчо. Тя трябваше да отиде на дуел. Дори нямала образование за актриса, ама то си й личи, че е некадърно красива.
49
7
 
16
 
! Отговори
До 62 преди 3 години
Когато Ангел се кефеше да е ратай, тогава избираха за дуелистка от всички участници. Като направи гадостите, и плащаха глобите му, върнаха старото правило. Тогава той си живееше райски, метеше и ядеше от храната на кучетата. ***.
48
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Визията,държанието и говора на Мария е като на изрусена агресивна ромка влязла в болнично заведение да създава скандали.Ненапразно Боби и "написа"стихотворение ни в клин ни в ръкав.Личи си че я харесва,като нищо ще я заведе в любовната си квартира само ако му даде знак.Той си пада по тънката част нищо,че е много предпазлив и обран в държанието си/все пак има мисия/но си му личи.Иначе е работлив и способен строител,но се присламчи към хиените.
47
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Стоян мъжкаря Ами ако е разтеглил сухожилие. Той е с плоско стъпало. Вижте му краката на хлъзгавия тепих, човек, които не е професионален борец може да се кантузи
46
6
 
40
 
! Отговори
Вики преди 3 години
Ако Милена и /или/ Асен уговорят Стоян и Поли могат да заведат дело срещу продуцентите за това, че Андрей умишлено унижи Стоян и не се намесиха когато Мара заплашително с нож в ръка разговаряше с Поля ще спечелят делото. Тогава "големият мъж", Петър се измъкна като мишка, а сега се перчи, че щял да разкости Стоян. ***..ст. С жената-гвардеец си делят едно легло и се правят на мъже? Пфу, каква гадост. Даяната пък да не говорим Тя най-добре да си потърси подходящият лекар и да я озапти с илачи
45
6
 
35
 
! Отговори
Майна преди 3 години
Милена, Пловдив е с теб ! , " Няма нищо по-лошо Майна от организираната посредственост." проф. Азарян
44
7
 
39
 
! Отговори
Сега реват за него преди 3 години
Сега реват за него. Когато трябваше да го изберат те него избраха. Такива лицемери не съм виждала.А младите двамата пилота и гвардееца са такива мъжки клюкяри и нагли,че нямам думи.Те предварително се сдушиха и си разпределиха първото място. Пази Боже от такива младежи калпави и нагли.През цялото време спяха и се напиваха и правяха конспераций къде бяха продуцентите на предаването . Надя влезе в тази мандра и само настройва хората.
43
4
 
33
 
! Отговори
Дидка преди 3 години
Хубав мъжки дуел показаха Митко и Стоян ! Само Андро се изложи с измисления отговор за Петковден. Ако Алманаха им е "точен" като Андрей да спрат продажбата му. Във фермата традициите на които заложиха са любовни триъгълници, ярост, злоба, жажда за мъст, кроежи кой как да достигне финала унижавайки неудобните . Летеца и гвардееца са на почивка - мързел, пиене и шушукане. Много яко се изгавриха с Ванчето като и "продадоха" по стар български обичай календар със сексапилната Жане.
42
1
 
33
 
! Отговори
Ванеса преди 3 години
Тъпо заглавие на статията,,Стоян изхвърли Шестака"Не го изхвърли,просто го победи.А чичо Митко,е колоритен участък във Фермата.Жалко,че си тръгна,но това е играта все пак.
41
3
 
43
 
! Отговори
Рошко преди 3 години
Димитров ден беше верният отговор на Алманаха и го даде Стоян. Андрей и Иван са гадняри. Спомнете си как охулиха Васа Ганчева и тя почина. Фермата/Бардакът/ прилича на Колизеумът, но се бият с хора, а не с животни. Едни хиени са избрали за жертви Стоян и Милена и ни правят свидетели на гнусната им игра. Не купувайте Алманаха,фанелките, календарите. Не пращайте SMS-I. Дано СЕМ се намеси и го спрат както Биг Брадър. И "Папараци" трябва да се спре. Стига сте поднасяли гадости от екрана. Стига с тези плейтмейтки, ку..ви, фитнес маняци, чалгари, интриганти и злобари. Това не са българите!
40
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Иване трябва да ви е срам как лажете цяла балгария.за тази схема ти трябват хора на много високо ниво.не некви плиткоумни.и за какво са ви схеми един *** боби ви прави за смях балгари.балгария вече нее даржава само табелката седи.и пак сигорно боико борисов ви е виновен че нямат акал някои балгари
39
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Иване всички разбрахме че ще си поделите парите с калоян и мария от вън.вапроса е с кои още играеш от бтв медия груп кои сте в тая групичка или спиш с шефката на бтв.ния виждаме че калоян и мария за пари са готови на всичко как маниполират нищо незнаештите петар ванчето даяна надя.и защо бтв не взима отношение по вапроса можеби спи с шевката на бтв.калоян го побутнахте срещу ангел.чак се прави на приятел на петар играха неква игра побратиме.колко човека сте "Иване"